Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azt mondják túl nyers vagyok,...

Azt mondják túl nyers vagyok, ezzel mit lehetne tenni? Én nem veszem magamon annyira észre.

Figyelt kérdés
Nem nagyon szeretek kertelni meg elhallgatni dolgokat csak azért mert az úgy szebb meg nem olyan sértő. Attól még a probléma nem oldódik meg max a szőnyeg alá van söpörve.

2021. dec. 21. 11:13
 1/5 anonim ***** válasza:
34%

Ha valaki nem nyers, az egyáltalán nem azt

jelenti, hogy elhallgat dolgokat vagy a szőnyeg alá söpri, hanem hogy tapintatosan beszél másokkal.

Lehet, hogy amit te úgy érzel hogy "kertelés" nélkül teszel, azzal inkább ajtóstul rontasz a házba. Próbáld magad a másik ember helyzetébe is képzelni, és legyél türelmesebb.

2021. dec. 21. 11:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos a türelem sosem volt az erősségem.
2021. dec. 21. 11:29
 3/5 anonim ***** válasza:
46%
"inkább ajtóstul rontasz a házba" inkább ő mint a félrebeszélő pc buzancsok
2021. dec. 21. 13:25
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Akkor maradj továbbra is bunkó, aztán ha már mindenkit elüldöztél magad mellől, majd megleled a motivációt, hogy türelmesebb és empatikusabb legyél. Szívesen.
2021. dec. 21. 13:29
 5/5 A kérdező kommentje:
A bunkóság nem egyenlő az őszinteséggel. Az empátia meg nem egyenlő a félrebeszéléssel.
2021. dec. 21. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!