Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit lehet tenni flegmaság ellen?

Mit lehet tenni flegmaság ellen?

Figyelt kérdés

Ma kellett online tartanom prezentációt, nagyon ideges voltam viszont közben úgy éreztem ezaz meg bírok szólalni. Prezentáció végén nekem esett az összes tanár hogy flegmatikus vagyok meg tiszteletlen és nem értettem miért mondják, mert úgy érzetem hogy nem is lett annyira rossz közbe meg borzalmas lett le is rontotta a jegyem, azt tudom hogy van mit fejlődnöm előadás téren még tény hogy kicsit flegma az alap hangnemem de én ezt nem érzem tiszteletlennek.

Nektek mi erről a véleményetek?

Tudok valamit kezdeni magammal hogy többet ne hozzám magam ilyen kínos helyzetekbe?

2021. dec. 14. 19:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát ne állj hozzá úgy hogy jahj vagy eh hanem úgy hogy éljen ha ezt jól elmondom kapok egy 5-t.

^_^

2021. dec. 14. 19:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hmm... Biztosan nem vagy egyedül ebben a dologban. Szerintem érdemes lenne tudatosan figyelned a saját beszédedet, és kiszűrni, hogy hol hallatszik flegmának a dolog. Lehet a szóhasználat nem volt éppen megfelelő, vagy a hanglejtés. Ezeken könnyedén lehet javítani, csak meg kell találnod őket előbb.
2021. dec. 14. 19:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Tudatosítsd magadban, hogy a flegmaság mindig, mindenhol nagyon gáz és kerülendő. Ha ezt a lépést megteszed, már képes leszel pozitívan fejlődni és leszokni róla.
2021. dec. 15. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!