Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen flegmák az emberek...

Miért ilyen flegmák az emberek Sopronban?

Figyelt kérdés
Vannak kedves emberek is itt de a legtöbb boltban vagy utcán ilyenek az emberek. Más is tapasztalt hasonlót?

2021. nov. 11. 18:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
56%
Nem. Egyáltalán nem.
2021. nov. 11. 18:12
 2/14 anonim ***** válasza:
33%
Nem , én sem.
2021. nov. 11. 18:32
 3/14 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudom, ez honnan jött.

Helyettesítés miatt jártam oda dolgozni Szombathelyről pár hónapig, én nem láttam semmi különbséget.

A frissen betelepültekkel kapcsolatban van ellenszenv, mondván, hogy élhetetlenné teszik a várost (amiben van is némi igazság szvsz), de senkire nincs ráírva, hogy már az öregapja is ott lakott-e, tehát ez sem magyarázza :D

2021. nov. 11. 18:47
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Én Soproni vagyok és jó sok ismerősöm, de mindnekitől eddig csak azt hallottam meg az én véleményem is az, hogy többségben tényleg nagyon felgmák az emberek.

Akik meg máshonnét jöttek fel, ők is meglepődtek, hogy miylen ez a város.

Sajnos a hangulat ebben a városban az elmúlt 10-15 évben teljesen a béka segge alá került.

De meg is értem teljesen, élhetetlen az egész, ez egy kis város és annyi ember és autó van non-stop mniden nap mniden órában, hogy már a járdán gyalogolni is nehéz az autóktól, A ból B be eljutni meg agyvérzés.

A másik meg, hogy az árak úgy elszálltak, hogy saját ingatlanja az embernek itt már nem lesz...

Albérlet meg aztán pláne durva.

így aztán lassan már örökös vita van, hogy ki a betelepült meg ki nem. Mindenki lenéz mnidenkit lassan pusztán, mert élhetetlenül zsúfolt és drága az egész város ahol már lélegzethez is nehéz jutni, holott 15 éve még béke, nyugalom és harmónia volt nagyjából, korábban meg aztán pláne.

Én már lassan pl. minden egyes nap elcsodálkozok azon, hogy az emberek mit meg nem engednek itt maguknak és, ha felháborodsz még te vagy a köcsög. Bármelyik utcába bemész biztos kikerekedik a szemed, miközben csoda, ha nem tarolnak le, vagy elférsz mástól, mert neki épp ott van dolga és hát a szabályok itt snekire sem vonatkoznak, mnidenki azt csinál és ott ahol akar, azt amit szeretne...

Szóval aki nem találkozik itt bőségesen flegmasággal, az biztos, hogy nem Soproni jelenleg...

Elég belépni facebook csoprotokba, nem találsz 1 Sopronit aki ne sírna tele oldalakat mi lett a városból stb. + a végtelen viták és gyülölködés és lenézés.

Én Soproniként már élhetetlennek ítélem a várost, főleg mikor megjárni a várost pont annyi időbe tellik, mint Bécsből lejutni a határhoz... Közben meg mindenki másra mutogat, és szid boldog boldogtalant.

2021. nov. 11. 19:29
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nehez toleralni az alja szinvonalat, esetleg ezt latni.
2021. nov. 11. 19:34
 6/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat, mindenki másképp éli ezt meg szerintem, az is számíthat, hogy Sopron melyik részén jár az ember éppen meg, hogy eleve milyen társaságban mozog.

#4 Nagyon jól megfogalmaztad a helyzetet!

2021. nov. 11. 19:50
 7/14 anonim ***** válasza:
88%

Mondom ezt környékbeliként, hogy Sopron félig meddig "haragszik" a világra állapotot mutat néha. Főleg az idősebbeknél. Fiatalok már mások. Sokan akik régebben éltek megszokták, hogy ez a település a nyugati határ közelsége miatt szinte megközelíthetetlen volt a nem itt élőknek, és egy elzárt nagyobb város volt.

De ennek ugye vége, és sok a beköltöző. Dehát ez a világ rendje, nyitottak a kapuk mindenhova. Szerintem még jóval több ideköltöző is lesz, amivel nincs semmi baj.

Fél Sopron Ausztriába dolgozik és Euroban kapja a fizetését, amiért ilyen alapon az osztrákok is hőböröghetnének. Szóval ez van.

2021. nov. 14. 21:15
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Az osztrákok is hőbõrögnek, csak vagy nem érted vagy nem jutott el hozzád, nem volt túl régen amikor egyik osztrák barátom megjegyezte Sopronban járva...na látom most már nektek is megvannak a saját törökeitek, majd meglátjátok mi ez...illetve a "Leute aus Ungarnafrika" is elég kifejező...hát igaza lett...megláttuk...fas×a...
2021. nov. 15. 06:24
 9/14 anonim ***** válasza:

#7 Pont ez az, hogy baj.

Egyre szarabbul él az ember a saját városában meg a jó nagy közelségében is. Nincs már meg az az életminőség amit biztosítani lehetett eddig itt, ami eddig sem volt hú de fényes ugye, mivel Magyarország.

És nem csak az, hogy az árak a csillagos égen vannak, és a sok suttyó aki a patkánylyukat is kiadja 120 ért havonta stb.

Hanem, hogy nem vagy képes normálisan elmenni A ból B be, mert egyszerűen nem mozdul semmi, kilóméteres sorok, körforgalom áll, mert a sok kilóméteres a körforgókon át stb. Se ki, se be, semerre...

Ez nem normális egy kicsi városba...

Ezzel pont, hogy a baj van.

Egyébként megjegyzem az osztrákok folyamatosan hőbörögnek. Mindig van valami, hogy a falvakból állandó a panasz erre, arra stb.

Nekik is a tökük ki van a nagy forgalommal ésaz csak áthaladó...

Amikor a határon komolyabb ellenörzés volt, és a km es sorok a falvakba voltak, volt hogy az osztrákok mentek a magyarokhoz, hogy fel kéne prögetni a dolgot, mert sok a panasz, hogy a sor a faluba van.

Szóval soskzor áll ott is a bál nem kell aggódni emiatt.

Rendszeres az is amikor a sógorok ellenőriznek nagyon, hogy Sopron közepéig áll a sor a határtól...

Szóval ez már most maximálisan abnormális.

Abszolút csúcspont amikor a határtól érkező heringtömeg összetalálkozik a várost totális blokád alá vévő anyukák/apukákkal akik a gyereket viszik.

És akkor megy a köpködés sokszor, hogy a mentő mindig milyen későn ér ki... Meg emberi életek.

Szóval ez már rég nem a semmi baj kategória. Ez a minden baj.

2021. nov. 16. 18:16
 10/14 anonim ***** válasza:
Most őszintén ha neked lenne egy felesleges patkánylyukad nem adnád ki 120ért...vagy ekkora filantróp vagy?
2021. nov. 16. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!