Sopronban mi a legalkalmasabb hely az ismerkedésre?
Figyelt kérdés
Olyan helyre gondoltam, ahol 30 év körüliek is vannak és nemcsak tizen- huszonévesek.2021. jún. 10. 21:34
2/15 A kérdező kommentje:
Helyre gondoltam, ahol élőben lehet ismerkedni. Nem alkalamazásra.
2021. jún. 10. 21:57
3/15 anonim válasza:
Mai világban?! Sajnos nem tudok ilyet Sopronban, de szerintem, ha nyitott vagy kb. A buszon is lehet ismerkedni. Ne haragudj, hogy nem tudtam olyan hasznos valaszt adni, amit várnál! Sok, sikert
5/15 anonim válasza:
Sopronban? Kb. sehol.. elég zárkózottak az emberek. Haverkodni is nehéz, nemhogy normális társat találni. De talán Búgócsiga..? Már ha vannak éppen és nem kong az ürességtől. Vagy próbálj Győrben inkább.. egy hétvégén.
6/15 anonim válasza:
Nem soproni vagyok, de a buszon biztosan sikerrel járnál, tapasztalat.
7/15 anonim válasza:
Sopronban tényleg sehol kb, a túra vagy valami kultúrrendezvény talán...
8/15 anonim válasza:
Nehéz kérdés. Tinder, Facebook meg a többi ilyen kacat. Élőben (főleg buszon.. nem nagyon) Sopron egy elég úgymond "elszigetelt" hely. #5 - Igaza van. Rendes cimborákat se nagyon lehet találni. Sok magányos embert látok pedig ücsörögni a városban.
9/15 anonim válasza:
Ez sajnos máshol is így van, 8-as. Sikeresen felfújtak egy olyan járványt, ami az egészséges emberekre kb egyáltalán nem veszélyes, de úgy elhidegültek egymástól, mint még soha. Talán pont ez volt a cél. Na, de nem megyek bele jobban, lehetne litániát is írni erről.
10/15 anonim válasza:
9: Tény, hogy a járvány elég nagyot dobott ezen, de szerintem már előtte is sok volt a magányos ember. Max. inkább kényszer barátságok voltak.. Jobb valakivel, mint egyedül alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!