Sopronban mi a legalkalmasabb hely az ismerkedésre?
Figyelt kérdés
Olyan helyre gondoltam, ahol 30 év körüliek is vannak és nemcsak tizen- huszonévesek.2021. jún. 10. 21:34
11/15 anonim válasza:
Nekem nagyon bejonnek a javer vagy programjai! Lehet ismerkedni, de volt, hogy kifogtam olyan tarsasagot, hogy nem jött össze. Rossz hir, hogy regisztrációhoz kötött(de ezt konnyen megteheted) A jó hír, h juni 17 Győrben lesz! Talán az még belefér.
13/15 anonim válasza:
Ilyenre biztos elmegyek egyszer :D De itt Sopronban ez halott dolog lenne szerintem :D
14/15 anonim válasza:
En voltam már ilyenen, több városban, lekirandultunk, pl. Szegedre, Debrecenbe. Szerintem nem lenne az. Sok helyi jön és mas városokból is jönni szoktak, olyanok főleg akiknek van pl. Családi kötődése a helyhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!