Ti hogyan reagálnátok le azt, ha egy, a vonaton veletek szemben ülő utas végig úgy tartaná a mobilt a kezében mintha titeket fotózna vele?
Én azzal nyugtatom magam, hogy "ugyan, annyira ostoba nem lehet, hogy velem szemben ül és a képembe fotózik!"
Szóval elterelem a figyelmem és kibírom valahogy :D
Hát igen, nyilván másfél órán át nem fog filmezni Téged, szóval ebből a szempontból én elintézném magamban annyival, hogy "ugyan, már ezer éve így tartja a telefont. Biztos nem engem filmez". Meg aztán baj van, ha valaki egy random embert órákon keresztül filmez.
Mondjuk azt én sem értem, hogy hogy kényelmes úgy tartani a telefont. Mármint, ha fotózol, akkor teljesen máshogy tartod a telefont, függőlegesen.
Igazából szerintem abból a szempontból túlreagálod, hogy úgy véled, hogy ilyen apróságokra nem ártana odafigyelni. Mármint, most ha csak szimplán úgy szokta tartani a telefonját, akkor nehogy másfél órán keresztül számára kényelmetlen módban kelljen tartania, mert hogy másnak nem tetszik. (de ismételten, nem tudom elképzelni, hogy valakinek kényelmes úgy tartani a telefont :D). Igazából ilyenkor az a legjobb, ha próbálod figyelmen kívül hagyni, és arra gondolsz, hogy másfél órán keresztül lehetetlenség, hogy téged fotózna.
A fülemhez tenném a telefont, és eljátszanám, hogy telefonálok. Szöveg terén ilyesmire gondolj:
- Most hagytuk el a helyet, készüljetek.
- Még 5 perc, álljon készen minden a sínek mellett.
- Ha jelt adok, kezdhetitek.
- Az áldozat itt ül velem szemben az xy kocsi yz fülkéjében, amint végrehajtottátok az első lépést, kezdjétek az elfogást.
Hamar üressé válna nem csak a fülke, hanem a komplett kocsi is.
Mosolyogva, kedvesen megkérdezném: "Elnézést, ugye nem engem tetszik folyamatosan filmezni?"
Szerintem ebben nem lenne semmi durva. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!