Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kinek mi az 5 legrosszabb...

Kinek mi az 5 legrosszabb érzés/probléma az életében?

Figyelt kérdés
Nektek mik szoktak lenni a legrosszabb, legkellemetlenebb problémák, vagy érzések, vagy egyéb pillanatok az életben? Tehát mik azok amit szívesen nélkülöznétek?

2022. ápr. 22. 20:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%
Mondjuk azt nem értem miért kell lepontozni azt aki egy szubjektív kérdésre normálisan válaszol, de ha csak erre áll fel a f^szotok akkor legyetek boldogok to nyomorékok.
2022. ápr. 22. 22:10
 12/18 anonim ***** válasza:

Csalódni egy szerettedben- mikor azt hitted, milyen jó lesz együtt csinálni valamit, de kelletlenkedik, pofákat vág, lekoptat, semmiben nincs benne, amiben azt hitted, megtaláltad vele a lelkitársad. Mikor megértést vársz, de kioktatnak, elbagatelizálják a problémád és úgy érzed, senkihez sem fordulhatsz igazán.

Az árulás - megcsalás, kihasználás, hátbaszúrás, kibeszélés

A munkád és igyekezeted semmibevétele- mikor hiába küzdesz, nincs eredménye vagy mikor nem tudod azt csinálni, amit szeretnél, mert nem bírsz megélni belőle vagy mert kihalásos alapon lehet elérni eredményeket az adott területen

Mikor diszkvalifikálnak a korod, nemed, családi állapotod vagy bármi irreleváns ok miatt és benne maradsz egy skatulyában, ahonnan nagyon nehéz kimászni

Mikor nyitnál a világra, de a világ nem nyit feléd. Mindenkinek megvan a maga kis élete és te nem illesz sehova, mint legjobb barát vagy bárki, aki fontos.

2022. ápr. 22. 22:53
 13/18 anonim ***** válasza:

Tessek, peldaul itt van Edwin Learnard.

[link]

Meg ott az a srac, akinek a hobbija, hogy a Wikipediat szerkeszti.

37F incel

2022. ápr. 23. 06:37
 14/18 anonim ***** válasza:

1, Képtelen vagyok munkahelyet váltani;

2, Van egy alapbetegségem, ami miatt nem közeledek az emberekhez. Ez a 2. felöleli a 3., 4., 5. problémáimat is, így nem ragozom tovább, mert emiatt nincs vágyam semmi másra sem.

2022. ápr. 23. 08:05
 15/18 anonim ***** válasza:

1. Nem foglalhatom el a megfelelő helyem. Nem tudom szolgálni ezt a bolygót rendesen.

2. Nem vagyok együtt az ikerlángommal.

3. Nem vagyok együtt a gyermekemmel.

Ennyi.

2022. ápr. 23. 09:56
 16/18 anonim ***** válasza:
23%

Alacsony vérnyomás okozta gondok

Magány

Csalódások

Nem tudom eldönteni, hogy tényleg kevés vagyok, vagy csak hagyom, hogy bebeszéljék ezt nekem.

Megterhelőbb pillanatokban, napokon úgy érzem, mintha egy elefánt ülne a mellkasomon, ez a Covid fertőzésem óta van jelen sajnos.

2022. ápr. 23. 13:55
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

-Mentális betegségek

-Bántalmazva lenni

-Kitaszított vagyok és nem ért meg senki, mert mindenben másmilyen vagyok, mint a többi ember

-Csak teljesíthetetlen álmaim vannak

-Vannak megváltoztathatatlan dolgok az életemben, amiket sehogy nem tudok elfogadni.

A többi dolog ezeken kívül engem nem tud érdekelni.

2022. ápr. 24. 09:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Az hogy apám elhord mindennek és kb csak megtűr engem és a családot a házban. Már együtt sem lehet élni vele és ez nem mindig volt így.. Meg az hogy az anyám ok nélkül nekem támad sokszor és olyankor kb lelkileg zsarolja érzem magam hogy én okozom az összes balhénkat.. Ezek a leghosszabbak számomra..
2022. máj. 5. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!