Mi volt az 5 legrosszabb, vagy legdurvább dolog amit az egyetemi kollégiumban tapasztaltál?
Egyszer valaki éjjel fel akarta tépni az ajtónkat. Szerencsére nem sikerült neki végül, fogalmam sincs ki volt.
Meg volt egy csaj, aki tangában meg mezitláb járkált a folyosón, még a konyhában is, az azért elég undi volt.
Még ami nagyon igénytelen, hogy a WC-t nem igazán szerette senki pucolni maga után.
Más nem jut eszembe, ami kirívó lenne.
Kolis programokban sosem vettem részt, szóval arról nem tudok, hogy ott milyen állatságok történtek.
Számomra a női vécében, a földön szetdobált, használt koton vitte a prímet, amit csak akkor vettem észre, miután már elvégeztem a dolgom.
a szobatársam egyszer lerámolta az ágyról a cuccaimat, a míg nem voltam ott, hogy a barátnője (mind lányok vagyunk) ott alhasson, miután összebalhézott a kollégiumvezetővel és kidobták. (megjegyzem ha megkérdezi, hogy hé, távollétedben kölcsönadnád-e az ágyat a barátnőmnek, igent mondtam volna, de így erősen felbszott)
aztán egy következőnek rossz szokása volt, hogy a konyharuhákta együtt mosta az alsóneműkkel. vele sose mostam együtt, inkább elszenvedtem, hogy többe kerül a mosás egyedül mint megfelezve. ő volt az egyik "nem csukom be az ajtót éjszakára kulccsal, mert retardált baba vagyok és nem értem minek kell-egyszer be is jött valami részeg
utána volt még egy csaj, ő ugyanez, kulcsrazárni lusta(?), pedig direkt mondtam neki, hogy zárja az ajtót, mert szr a lenti bejárat, mindenki bejön és ez nem egy jó környék. természetesen nem zárta, illetve ha elment pl futni, akkor a kulcsát se vitte magával, és mindig sírt, hogy kizártam. persze hogy kizártam nem hagyok mindent nyitva ha elmegyek otthonról. illetveneki volt jó szokása széthagynni a szros tangáit a fürdőben.
(utána inkább végleg föladtam minden reményt ezekben a kis egyetemistákban, otthagytam az egyetemet, kiköltöztem egy albérletbe másokkal, aik szintén szigorúan nem egyetemisták, azóta valami csoda folytán nincsenek ilyen sztorik)
Zuhanyba berakott, zuhanyfüggönnyel eltakart mosatlan edénykupac
Flakonok tele húggyal
Valaki betörte a gipszkartonfalat és beleszart a lyukba
Több hirtelen nem jut eszembe
ma 22:10
Tanga...érted? Vagy te tangába jársz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!