Miért gondolok mindig a legrosszabbra? Folyton generálom magamnak a problémákat, már annyira elegem van ebből!
Szinte bármilyen nehézség során a lehető legrosszabb kimenetelen szorongok, idegeskedem napokig. Nem vagyok tehetetlen, általában mindent meg tudok oldani, de ennek ellenére az aggódás az állandó. Vizsgák előtt szinte aludni sem bírok, annak ellenere hogy folyton jól teljesítek, mindig a bukástól félek. Hipochonder is vagyok. Egyszerűen semmi pozitivitás nincs bennem, ezeket a gondolatokat pedig sehogy sem tudom elnyomni magamban. Ha nem figyelek oda rájuk, akkor is rossz érzések gyötörnek.
Jártam már szakembereknel, próbálom az agyam rászoktatni a pozitivitasra, folyton átgondolok mindenféle kimenetelt, megbeszélem magammal hogy márpedig nem lesz gond, de mégis szorogok állandóan, mindig mindenen.
Pár példa: a barátomnak új munkahelye lesz, én már most azon szorongok hogy ott megismer majd egy nálam jobb és szebb lányt, és elhagy. Pedig baromira nem kéne ettől tartanom, de mégis nagyon félek.
Bármin idegeskedek, ha nincs probléma akkor generálok magamnak, aludni 3 hete nem tudok, mert mostanában több a problemam es allandóan csak idegeskesek, pár napja volt egy idegösszeomlásom is. Mit tegyek mar komolyan? Nem tudok a fejemben rendet tenni!!!:(
Sportolj az jót tesz az idegeknek is teljesen kikapcsol illetve ha jól lefárasztod magad akkor az alvás is menni fog ami megint csak használ.
Próbáld minél jobban lekötni magad, minél kevesebb szabadidőd legyen, amikor csinálsz valamit azt csináld teljes erőbedobással, hogy ne legyen időd máson filozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!