Kinek milyen volt eddig a legrosszabb szomszédja? Miket "követett el"? Mivel keserítette meg az életetek? Mi lett a megoldás?
Fogtatok már ki rossz szomszédot? Mi volt az eddigi legnagyobb probléma a szomszéddal? Miket csináltak amik nem tetszettek?
Léptetek az ügyben? Mi lett a probléma megoldása?
Illetve a közvetlen szomszédom egy icipicit hangos időnként - de még elviselhető szinten (fiatal egyedülálló nő.)
Magában szokott szórakozni a televízióközvetítésen. Esetleg telefonon kicsit hangosabban beszél.
De hát nem várhatom el, hogy teljesen néma csendben legyen. (Legalább van egy minimális élet, az is jó.) De egyébként nagyon távolságtartó, zárkózott természetű. Az idősebbek barátkozósabbak.
Egyébként mindenhol csend van az egész házban - 18 lakásos társasházról van szó.
1-es válaszoló voltam.
Átjárkált a kertembe. Tyúkokat tartott amik átrepültek, egész nap nálam voltak.
Ő már ide született, neki több joga van bármit csinálni mint nekem.. Kb 2 hónap után begorombultam, addig kergettem a tyúkjait a kertemben míg mindet le nem vágtam. A kutyáját (szintén átjött) s3ggbe lőttem.
Megcsinálta erősebbre a kerítést is azóta, és csinált valami helyet a tyúkjainak.
Legrosszabb: tipikus balhés raj cigánycsalád... megverték az alsószomszédjukat, mert az fel mert nekik szólni kulturáltan, hogy legyenek csendesebbek. Lépcsőházba hugyoztatták a kutyájukat. Dobáltak a kölkök mindenféle sz.t az ablakon. Kiscsaj majdnem felgyújtotta a lépcsőházat, mert égő csikket dobott el a linóleumon, aztán röhögött rajta. Hangosak voltak, paraszt módon beszéltek, őrjöngtek. Az egész lépcsőház a környékbeli problémás cigánygyerekek találkozóhelye lett, ahol össze-vissza rohangáltak.
Megoldás?: egy idő után már zavarta őket, hogy kiutálta őket az egész közösség, és elköltöztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!