Milyen volt életed legrosszabb szomszédja?
Kedves...
Egyszer engem őrültek vettek körül, amikor pesten eltem egy társasházban.
A fölső szomszéd a szemetet dobálta le az ablakból, teafilterek lógtak a fa ágain, folyton jött és zaklatott, meg követett 🤣
Alsó szomszédom pszichiátriai beteg volt, párszor feljött és közölte, hogy bocsánatot kell kérnie mindenért, amit valaha ellenem elkövetett, mert ha nem teszi, akkor eljárás indul ellene - nem is ismertem. Utána felőlem érdeklődött, hogy honnan szarmazom, zsidó vagyok-e 😂😂
Falszomszed egy focidrukker, lecsúszott család volt, akik a pincében grilleztek, a lánya a faszinak folyton bulit tartott - a fél társasház utálta, mint a sz@rt. Egyik nap ki is hívták rájuk a rendőrséget, és hallottam ahogy egymással ordibaltak, hogy vajon ki lehetett az. 🤣
Ennek ellenére szerettem ott lakni, csak hát látszott, hogy milyen réteg uralta a lakokozosseget.
Nálunk még csak most alakul a dolog, de már tudom előre, hogy nem ússzuk meg ennyivel :D
Vettünk egy házat, hosszában van elosztva a telek, osztatlan közös tulajdon, használati szerződéssel. A mi részünk páromé, az ő részük az ő párjáé. Van egy gyerekük. Este 7kor nyáron hétköznap már nem lehet bent a házunkban sem kalapácsolni (külön álló ház, nem imer), mert egyből kihozza a kölyköt az udvarra, aztán ott szaladgál vele mint a mérgezett egér, meg hangosan szid minket, hogy mekkora parasztok vagyunk, mert a gyerekre nem vagyunk tekintettel. Reggel 8kor a munkásaink fejét is leordította amikor csinálták a tetőt, mert neki alszik a gyerek bent :D Ezek mellett feszt azzal törődnek, hogy miket újítunk fel a házon, meg minek, szerintük jobb előbb beköltözni és közben újítani :D Nekik 3 éve beázik a tető, de nem azt csináltatták meg, hanem klímát rakattak inkább, mert lusták voltak a cserépkályhába hordani a fát :D (na jó, ők tudják, de azért durva, hogy inkább a vizes vödröt kerülgetik) Amúgy nagyon durván féltékeny a csaj a pasijára, a csávó meg egy kicsit rám van állva, bár szerencsére ritkán találkozunk, de alkesz, aztán eléggé kimutatja.. ha egyszer végre beköltözünk nem tudom milyen lesz a viszony. A csaj amúgy a sráccal is folyamatosan üvölt, persze kint az udvaron :D
Tudom vannak ettől durvább sztorik, nekem jelenleg ez a legdurvább amit átéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!