Budapesten kívül melyik magyar városnak van a legrosszabb közlekedése? Hol van a legtöbb dugó?
Figyelt kérdés
2018. okt. 24. 13:13
2/7 anonim válasza:
Debrecen. Nincsenek hangolva a lámpák, pl. Az Auchan, Malompark, Tesco, Nagyerdő között ingázni halálos. Pécsen azért átlehet menni zsinorban több lámpás kereszteződésen is. Hatosról vásártérre/plázához onnan Árkádhoz, végezetül Metrohoz, aztán vissza a hatosra túrán nem kaptam még agybajt ellentétben Debrecenben. Szekszárd lett nagyon frekventált (igaz most munkállatok is folynak), de ennyi autóst hétköznap 9-kor még nem bsztam. Sokáig tart egyik végéből átmenni a másikba. Nyáron Siófokot tartom még Pesten kívül borzalmasnak.
3/7 anonim válasza:
2: Pécsett a lámpákkal általában tényleg nincs gond. De a tömeggel igen. Reggel, délután csúcsidőben nagyon sok helyen beáll a város. Főleg, hogy mostanában mindig van valami túrás, lezárás. És azért ez nem olyan nagy város, hogy indokolja ezt.
4/7 A kérdező kommentje:
Tapasztalatom szerint Egerben is elég rossz a közlekedés. A városon végigfutó kétszer kétsávos út csúcsforgalomban mindig be van állva, szinte 100 méterenként lámpa, ráadásul nincsenek is összehangolva. Nyíregyháza sem jobb. Az Orosi út felől nagyon lassan lehet bejutni a városba.
2018. okt. 24. 16:47
5/7 anonim válasza:
Tavaly volt egy kutatás hogy a Debrecenben állnak a legtöbbet az emberek a dugóba,még Budapestet is megelőzve... pedig tavaly lett átadva az egyirányúsitott utcák és még is akkora a dugó mint előtte 😂
6/7 anonim válasza:
Szerintem minden nagyobb városban a reggeli és délutáni csúcs okoz problémát. Pécsett sokat araszolgattam a 30as és 2es buszokon. Nyíregyháza Kossuth utca délután 4 körül egy agyrém, de ezek ilyen kb 2 órás intervallumok.
7/7 anonim válasza:
Debrecenben a kelet-nyugat irányú egyenirányítás ebben az irányban javított, de a következménye az lett, hogy a dugót áttette az észak-dél irányú, kisebb áteresztő képességű utcákra, mivel a város É-D irányú főutcája sétálóutca. A nagy lakótelepek Nyugaton és É-nyugaton vannak, a keleti rész viszont sokkal nagyobb kertségekből áll, és a romániai forgalom is arról jön. A gyárak, üzemek inkább Délen, az intézmények inkább a belvárosban és Északon vannak.
Hogy hol vannak legnagyobb dugók, erre jó választ csak a szakszerű felmérés adhat, minden személyes vélemény esetleges eseményeken alapulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!