Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik a legjobb magyar...

Melyik a legjobb magyar könnyű zenei szám amit eddig hallotatok, és melyik a legrosszabb?

Figyelt kérdés

2018. szept. 5. 19:57
 1/8 anonim ***** válasza:

Rossz: Az összes mai felkapott zene amit bármilyen magyar előadó létrehoz. Meg amúgy az összes 21. századi zene amit létrehoztak a magyarok :D

Jó: Pár Omega és Illés számot bármikor szívesen meghallgatok, bár nem szoktam magyar zenét hallgatni.

2018. szept. 5. 21:05
 2/8 anonim ***** válasza:

Sok zeneszám van legrosszabbnak:D Nálam talán top1 VV Zsófikától a Rágógumi ( https://www.youtube.com/watch?v=YAuYaCfIcHY) ((ha ez beleszámít a "magyar könnyű zenei szám" kategóriába))

MC Zsolax - Len az utszán( https://www.youtube.com/watch?v=B7-AqB-01-8)

Talán még MM - Sunshine Beach Forever, ismertebb neve "bässz meg szárazon":D Induljon a nyár, a halidény..;D ( https://www.youtube.com/watch?v=p-A7hgrAhlU)

Most hirtelen ennyi jutott eszembe, írok még ha találok :D

- Nincs "legjobb" számomra, rengeteg jó szám van.(ha van igény küldök párat:D)

2018. szept. 5. 21:17
 3/8 anonim ***** válasza:
#1 Illés: az utcán, egyik kedvencem :)
2018. szept. 5. 21:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem sok magyar zenét hallgatok, pláne nem igazán vannak olyan igazán maradandó belföldi kedvenceim. Mostanában az Esclin Syndo-tól a Highways-t, meg a Vágtázó Halottkémektől a Végzetes Szerelmet hallgattam nagyon sokat, azok mindenképp rajt lennének a kedvenc magyar dalaim listáján.

Legrosszabb: bármi a Neoton Famíliától. Vagy legalábbis bármi, amihez eddig volt balszerencsém tőlük. Alapból kiütést kapok a retro magyar pop/rock-tól, de a Neoton még ezen a kategórián belül is nagyon mélyen van, ők még belföldi kategórián kívül is elsőként jutnak eszembe, mint zene, amivel engem kínozni lehetne. Persze, kis hazánk szült ilyen csodákat, mint MC Zsolax, Robika2002, Dolly Rambo, stb., amik sok technikai szempontból nagyon rossz zenék, de azok "annyira rossz, hogy az jó" kategória, vagy ha nem is, a hibáik, meg szokatlanságuk már-már véletlen avantgárddá teszi őket, ami ha nem is feltétlen élvezhető, legalább érdekes.

2018. szept. 5. 22:21
 5/8 anonim ***** válasza:
75%

Nincs legjobb meg legrosszabb, rengeteg rossz és jó is van.

Például ott a Wellhello - Retúrjegy zene. Egyszerűen fantasztikus. Pedig ők is elég megosztóak. Halott Pénz szerintem nagyon jó, pon ezért lettek ilyen felkapottak.

A régieket én is nagyon szeretem Illés együttes zenéin nőttem fel. Máté Péter, LGT is nagy kedvenceim.

Caramelnek is sok nagyon jó zenéje van, bár ő nem slágereket gyárt.

Rossz: az a két csaj, akiknek van az a petőfis zenéjük.

Szabiest, fluor mizu meg az a szemüveges zenéjük. Hiro bugyuta zenéji, amiben a rímek megvannak, de értelme nulla. Meg kb az összes rap szám, amit végigkáromkodnak és/vagy a szexről, pénzről, drogokról szól.

Nagyvonalakban, de lehetne folytatni mindkét listát!

2018. szept. 5. 22:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem a kedvenc magyar bandáim a Quimby és a ColorStar. ColorStartól a kedvencem a Roam the Land, Quimbytől hirtelen nem tudnék kifejezetten 1 kedvencet mondani.

A legrosszabb pl. a rádióban még mindig játszott fos "nem táncolsz jobban, mint én". De ez a lista hosszú lenne.

2018. szept. 5. 23:03
 7/8 anonim ***** válasza:
#5 akikre gondolsz: nemazalány & lil g. Brrrr, milyen rosszak ezek :D:D az egész egy vicc... Van akinek ez bejön???:D
2018. szept. 5. 23:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Uccsó, a trasht kedvelő tinik sajnos nagyon fogyasztják őket és külföldiektől is ilyeneket hallgatnak.
2019. nov. 17. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!