Milyen volt életed legrosszabb szomszédja?
Jézusom, akkor én osszetehetnek a kezemet, nektek durvább.
Most egy feka él mellett és néha veri a tamtamot és transzban énekel xD de eddig ez a legjobb, ahol lakom - összességében
5-ös vagyok
Ugyan az eddigi legrosszabb szomszédomat már leírtam, de azért a mostani sem semmi! Egy 70-es "úriemberről" beszélünk, aki konkrétan abban a hitben él, hogy a mi házunk és kertünk is az övé. Gyakorlatilag meg akarja határozni, mit hogyan csináljunk a kertünkben, hogyan újítsuk fel a házunkat, hogyan tartsuk rendbe a házunk környékét stb. Nem vicc, de egyszer azt mondta, hogy nem ültethetünk úgy fát a kertünkbe, hogy az az ő kertjére árnyékot vessen! Folyton azt lesi, mit csinálunk, aztán odajön és leellenőrzi, ezért mi magunk között csak MEÓS-nak hívjuk. Egyébként emiatt szépen és kevésbé szépen is el lett már zavarva egy párszor a fenébe, de mivel érzésem szerint már lábon kihordott egy agyhalált, semmit nem fog fel abból, amit mondok neki. Mindenbe beleszól, mindent kritizál, szinte mindenben és mindenkiben csak rosszat látja. Meg van róla győződve, hogy ő és a családja milyen szorgalmas, ügyes, okos, holott ez messze nincs így. És persze, aki nem úgy él, mint ők, az h.lye! Csak az ő munkája a munka, senki másé nem ér semmit. A gyerekei/unokái mindenben segítenek neki, mégis panaszkodik, hogy ő vele senki nem foglalkozik. A begyepesedett felfogása már csak hab a tortán, kb. olyan az érzésem, mintha leragadt volna valahol 1960 környékén. Borzasztóan irritáló a viselkedése, próbálom kerülni, de mivel ki sem mozdul otthonról, nem könnyű. Amúgy felvilágosult, tájékozott embernek képzeli magát, közben életében alig mozdult még ki a faluból és kb. a híradó jelenti számára az egyetlen információforrást. Természetesen naívan mindent el is hisz, amit ott mondanak. Szóval, vannak bajok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!