Milyen volt életed legrosszabb szomszédja?
Kertesház, az első lakásban egy már nyugdíjas férfi lakik.
Régebben délelőtt nyitott ablaknál full hangosan operát énekelt... mostanában inkább k*rvaanyázik, szintén nyitott ablaknál. Anyának egyszer elege lett, odaállt az ablaka alá, felvette hangrögzítővel az ordibálását, majd a bazinagy hangfalunkra rácsatlakoztatta és visszajátszotta neki. Azóta nagyjából csend van :D
Nem beszélünk egyébként egymással, mióta kis híján ránk gyújtotta a házat. Az egyik kéménye olyan sz*r állapotban van, hogy a legkisebb szikrára is bármikor kigyulladhat, mikor pedig szüleim ezt jelezték nekik, szimplán leközölte, hogy nem érdekli, égjen csak a ház. Azóta szüleim megtették a lépéseket, a kéményét letiltatták, de azóta is haragban vagyunk.
'megvették a telket"
Olyan nincs hogy csak úgy megveszik a telket, ha nem eladó.
Ezek szerint ez egy normális környék. Szomszéd normális, semmi extra.
1x volt olyan hogy a kis hülyék nyáron nagyon buliztak, ment a pronyó zene hanalig.
Fél évig a kertemben tartotta a tyúkjait. Többször szóltam hogy vágja le a szárnyaikat, vagy tartsa zárt térben őket, ne nálam legyenek.
Csak röhögött, nem vett komolyan, nála amúgy se fértek el a többi állat miatt a tyúkok.
Egy nap légpuskával kilőttem párat, azóta egymást jelentgetjük. Én semmi büntetést nem kaptam, de ő tuti kapott pénzbirságot és már nincsennek állatai se.
Huszonévesen a párommal egy téglaépítésű lakásban laktunk, a felső szomszédunk kb egy-másfél éven keresztül egy börtönviselt strici-drogdíler volt, a füvet is a lakásban termesztette, mindig éreztük az aratás szagot a lépcsőházban három havonta. A lakás a szülei nevén volt, előtte ők laktak ott, azok normálisak voltak, de amikor a gyerek kijött a börtönből beköltözött hozzájuk, onnantól minden nap legalább 2-3 alakalommal iszonyat módon ordibáltak egymással, aztán a szülők hamarosan elköltöztek valahova, a srác meg ott maradt egyedül és ekkor kezdődtek az igazi bajok.
A dílerkedés miatt napi szinten jöttek-mentek az éjszaka közepén a lépcsőházban trappolva a megrendelők, rohadt hangosan, nagy társasággal, állandóan fölébredtünk rá, hogy viháncolnak a lépcsőházban akár hajnal kettőkor. A ku*vákat éjjel-nappal dolgoztatta random időpontokban, nagy szerencsénkre pont a hálószobánk fölött volt a ku*vaszoba, és amikor már hallotuk a kihúzható kanapé hangját tudtuk, hogy jön az egy órahossza műsor. Na azt is érdekes volt hallgatni, volt hogy olyan hangosan sivalkodtak, hogy már a tévé se nyomta el, inkább mi is nekiálltunk hangosan szexelni 😂 (ezek ugye nem azok a prémium kategóriás ku*vák voltak, hanem azok az olcsó, randa telepiek, szóval durván tudtak óbégatni dugás közben.) meg néha elég röhelyes dolgokat kiabált egy-egy perverzebb kuncsaft, az azért vicces volt.
Ezek mellett minden hétvégén péntek-szombat buli, vasárnap after kizárólag hangos mulatós zenével, az erkélyen köpködő, csikkdobáló paraszt vendégekkel. Minden virágládám meg az erkély is tele volt csikkekkel, nem győztem összegyűjtögetni és kidobálni. De volt, hogy használt koton lógott a muskátlin reggel, na azt a virágot inkább ki is dobtam ahogy volt, ki tudja milyen kankós ku*vában járt az a koton...
Aztán tavasszal-nyáron az igénytelenje amikor már nem tudott elmenni a retkes vécéjéig másnaposan, úgy döntött, hogy az erkélyen hányja ki a tegnapi borossöröspáleszt, aminek nagy része a mi erkélyünkön landolt, na ott végleg berágtunk a párommal, fölmentünk balhézni, (azelőtt nem mertünk, mert egy bűnözővel azért mégse emberkedünk ha nem muszáj. Hiába nem volt a gyerek egy félelmetes kinézetű, azért elég érdekes alakok jártak hozzá bulizni.) emlegettünk neki rendőrt, meg mondtuk neki, hogy találja meg a vécét ha okádni akar, erre hozzánkvágott egy húszezrest, hogy bocs, de nem bírtam a vécéig... persze ettől függetlenül máskor is leokádta az erkélyt.
Meg is gazdagodtunk volna a húszasaiból, ha a rendőrség végül nem jön érte. Az is érdekes volt, kijöttek vagy tizen, kutyával meg mindennel. Kisbusszal vitték a termelői cannabist elfele, kinn voltak egész nap, szerintem az egész lakást kipucolták. Ahogy kivitték az ajtón a csávót, az egész ház ünnepelt. A hatvan éves szomszéd néni tapsikolva ugrált a folyosón. Mindenkinek elege volt már belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!