Budapest XI. kerületének melyik része számít a legrosszabb környéknek?
Figyelt kérdés
Persze tudom, hogy a pesti oldal jelentős részéhez, főleg egyes kerületek néhány pontjához képest a XI. kerületnek messze nincsenek rossz részei, de a Móricz Zsigmond körtér, és a Kelenföldi pályaudvar nem is a legjobb környékek, legalábbis mintha az utóbbi pár évben mintha valamennyire romlott volna a közbiztonság. Vagy csak nekem tűnik úgy? Esetleg van más része is a kerületnek, ami rosszabb környék közbiztonságilag?2021. jún. 8. 11:24
A kérdező szavazást indított:
Móricz Zsigmond körtér.
Kelenföldi pályaudvar.
Egyéb rész, leírom.
14 szavazat
1/9 anonim válasza:
Nem vettem észre, hogy romlott volna.... Pedig napi szinten járok ezeken a helyeken...
2/9 anonim válasza:
A XI. kerület mindig is egy az egyben egy állatkert volt. Engem a természet csendje szokott ott elsődlegesen magával ragadni, de ismerek onnan számos husángot is.
3/9 anonim válasza:
Etele út / Fehérvári út környéke nagyon lezüllött, amióta kijön az 1-es villamos. Hozta magával Budapest krémjét... Jómúltkor épp egy részeg nő hányta tele a szomszédos ház kapualját, majd a szintén nem százas palija beleült. Nemrég pedig a megállóban ordított a fülembe egy drogos cigány. Kicsit besza'tam.
4/9 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel, 1es villamos vonala, Etele út- Fehérvári út, Bikás park és Kelenföld is retek lett sajnos. Móriczon 5 percig állok a megállóba, 3 kéregető csöves/lecsúszott figura jön oda tarhálni. Régen ilyen nem volt.
5/9 anonim válasza:
Budaörsi reptér környéke (Muskétás utca pl.)
6/9 anonim válasza:
5: de az is leginkább azért, mert ott van szemben a családok átmeneti otthona, plusz a hajléktalanok a "kiserdőben".
7/9 anonim válasza:
1. Bartók Béla út a vasúti hídtól a Kelenföldi vasútig
2. Andor utca
3. Rákóczi híd felhajtó környéke a csöves tanyával
8/9 anonim válasza:
A négyesnek: a Móriczon a McDonald's et azért hívják Lordok házának mert 60 as 70 es években volt ott egy önkiszolgáló étterem, tele büdös csavargóval, azért lett Lordok háza, tehát a jelenség nem új.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!