Van olyan ismerősöd, aki büszke a traumáira, lelki bajaira és kérkedik, már-már henceg velük?
Hogy így gyűjtsön magának "sajnálat-zsetonokat" és energiát szívjon el a többi embertől.
Aztán ha valaki nem sajnálja, nem megy bele a játszmájába, akkor halálosan vérig van sértődve és elkezd ordibálni, toporzékolni, ocsmány szavakkal szidni mindenkit.
10: 100%-ban igazad van.
De látod, mégis tele van a GYK pl. a pulzusos kérdésekkel. (jó kérdés, hogy hány ember írja ezt ki... lehet, hogy egy és ugyanaz...)
Pl. az egyik leghíresebb panaszkodó: elment 15 orvoshoz a vélt vagy valós pulzusszámaival, hogy végre megkapja a prekoncepciója által áhított pacemaker javaslatot. Erre kiírja, hogy most mit cisnáljon, nem tudja, hogy jó döntés-e....
Mit lehet egy ilyennel kezdeni itt a GYK-n?
Na itt a friss-ropogós legújabb...
Nem kérdés, csak panasz-ömlengés.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Én is sajnálom ezeket az embereket, de keressenek fel pszichológust, vagy pszichiátert. Mónika-showból már szerintem mindenkinek elege van egy életre.
Ehelyett Facebookon, meg Instán eljátssza a hattyú halálát. Ja és napi szinten előadja, hogy milyen rossz neki, napi szinten leporolja a traumáit. Hihetetlenül mérgezi ezzel a környezetét.
Ja és ez a típus az a tipikus "Igen, de" típusú emberke, akik problémákat gyárt, de ha adunk neki megoldási javaslatot mindig kifogást keres.
Mert valójában nem megoldani akarja a problémáit, csak figyelmet akar és rivaldafénybem tündökölni. És sokan sajnos bekapják a csalit..
Nekem olyan ismerősöm van akinek minden betegsége van állítólag.
Konkrétan kolléga nők voltunk az egészségügyben és bárki elnyikkantotta magát hogy ez vagy az a baja (ami ugye kórházban könnyen megvan) akkor ő rátromfolt hogy neki is az a baja, vagy a lányának, vagy az anyosanak vagy a fogadott anyjának stb. Borzasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!