40-es férfi miért büszke a külsejére miközben anyagilag meg egy nulla?
Albérletezik, kocsival én még nem láttam, de marha büszke magára mert hogy egészséges meg izmos, sportos és jóképű.
Kicsit el van tévedve szerintem az életben ha azt gondolja az ő korában ezek a dolgok számítanak.
Miért nem veszi észre mekkora lemaradásban van???
Miért minek kéne számítania? Az egészség az egyik legfontosabb dolog :D...40 évesen temesse el magát, mert másnak az tetszene? Valahogy nem értem a mai fiatalokat ti 20 éves korotokig láttok azt ennyi...ha meg nő vagy akkor nincs is kérdésem, ömlik belőletek az ilyen szar :D
29f
Ha azt az elvet követjük, hogy a pénztárcád és úgy összességében a vagyonodat nem fogod a sírba magaddal vinni, akkor tisztán kivehető, hogy míg a te életed egy olyan dolog hajkurászásával megy, ami lehet hogy ad egy kis örömöt, de inkább csak szükséges rossz. A végén pedig semmit sem fog számítani.
Míg neki bár nem jut ki ebből a dologból, de rengeteg ember körülveszi, sok nőnek tetszik, sármos, sok dicséretet kap, egészséges és megéli az életét.
Összességében már most látszik a különbség: te egy besavanyodott p.csa vagy, ő meg önmagára adó boldog ember. Ha pedig férfi vagy, akkor meg még tisztább a kép: még pénzzel sem kellesz a kutyának se.
Miért nem veszi észre mekkora lemaradásban van???
Te, mint nagy GyK-s megmondóember🤣
Bírom a magadfajtákat, mindent is jobban tudnak másoknál, kinek hogyan kéne élnie...🤢
Csak az irigység beszél, ugye?😝
"40-es férfi miért büszke a külsejére miközben anyagilag meg egy nulla?"
Mert külseje van, pénze meg nincs. Miért azon keseregjen, ami nincs, ahelyett, hogy annak örülne, ami van? :)
"mekkora lemaradásban van"
Akkor majd másvalakit választasz, ha szerinted lemaradásban van. Nem rád ácsingózik, nyugodt lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!