Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerinted az normális ha egy...

Szerinted az normális ha egy ember arra büszke hogy dolgozik?

Figyelt kérdés

Kicsit rosszul fogalmaztam meg a kérdést...tehát nem simán büszke, hanem arra "veri magát" hogy mondjuk le nyom 12 órákat, mutogatja a bér papírját ilyesmi.

Nyilván én is tiszteletben tartom az olyan embereket akik sokat dolgoznak, mint mondjuk egy luxus k..át, meg alapjába véve ez egy szép dolog...csak ilyen esetben nem tudom mit gondoljak az illetőről, mármint hogy miért csinálja ezt. 29f

2022. febr. 5. 00:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne szép dolog? Inkább szomorú.
2022. febr. 5. 00:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én tisztelem azokat, akik szeretik a munkájukat és sajnálom azokat, akik nem.

Én is büszke vagyok a munkámra (persze elsősorban nem az óraszámra, hanem az eredményeimre) és ez szerintem igen, van rendjén.

2022. febr. 5. 00:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem.

Arra büszke,hogy rabszolga.

Ez beteg!

Az a munka,amit az ember szeret?

2 fajta van!

Vagy a saját ötleteiből él,tehát azt csinálja amit szeret,és pénzt keres vele.

Vagy van egy olyan munka,amit szeret,ami mocskosul ritka.

Például én imádom a láncfűrészt,jó erős,vág mint az állat.

Viszont ha csak szalagfűrész van a helyen,ahol dolgozok pl,akkor már más a helyzet.

Unalmas,monoton,mikor lesz már vége a napnak,stb.

Tehát hiába szeretsz te körmöt festeni,ha a saját akaratod nem számít,és azt kell festened,amit más kér.

2022. febr. 5. 01:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Mo.-n a társadalom munkaalapú társadalmat kívánt, Viktorom, a drágám ki is alakította ezt. Mindenhol ezzel kapcsolatban megy is a pofázás. Annak idején, 2006-tól kezdve a nép hogy ugatott a másikra, hogy "Mennyééééé dóóóóógozni!!!!", most mindenki dógozhat, a rokikat is jól megszívatták. Ez kellett ennek a retardált népnek.

Mostanában kezd rájönni, hogy ez már azért sok, és ezért nyávognak sokan a munka miatt.

De nem gond az egész, meg kell ismét választani Viktoromat újabb 20-30 évre:).

2022. febr. 5. 03:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Tipikus magyar mártírgecı.

Nem tudok mit mondani, én csak szánom azokat az embereket, akik azzal lihegnek, hogy mennyivel keményebb az életük, mint másoknak. Én nem lennék büszke arra, hogy annyira szar döntéseket hozok az életemben, hogy a belem húzom miattuk másokhoz képest, dehát kinek mi.

2022. febr. 5. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!