Miért azt kell melóztatni aki normálisan dolgozik? Akik meg lógnak azokat miért nem nevelik rendre? Ha nyugalmat akarok legyek én is lógós?
Voltunk gyakorlaton a suli miatt, és engem melóztattak direkt. Én megcsináltam amit mondtak, nem mentem ki cigizni fél órára mint sok osztálytársam, nem lógtam haza, meg nem panaszkodtam, hogy "Nem csinálom meg!"
És direkt engem bízott meg a fönök, hogy Én csináljam! Sőt, a többieket volt hogy haza engedte, míg én még csináltam a melót!
Miért engem melóztattak? A többiek akik kilógtak cigizni,d direkt, hogy ne találják meg őket, azokat nem cseszték le! Én kimentem meginni egy kávét az autómatából, jövök vissza: "Te hol voltál? Már mindenhol kerestünk!"
Egy szóval nem mondta nekik senki, hogy "ki vagytok rúgva, holnap nem kell már jönnötök!"
Ha dolgozni fogok akkor engem fognak melóztatni mint gyakorlaton? A többiek meg semmit nem csinálnak szinte és megkapják ugyan-úgy a lóvét? Mert akkor asszem visszaveszek, ne én legyek a motorja a cégnek, hogy kidolgozom a belem, Ők meg hawaiioznak!
Szóval ne legyek szorgalmas? Miért azt dolgoztatják aki normálisan becsülettel csinálja, és a többi lógóst miért nem kapják el?
Elmondom, hogy kb. ugyanebből a helyzetből indultam én is.
Azt gondoltam, hogy egy munkahelyen majd más lesz, mert az már nem tanuló időszak, majd biztos megbecsülik, hogy hajtok.
Hát nem.
Viszont a főnökkel való beszélgetéstől eltekintenék a helyedben, mert ha az illető főnök nem kellő óvatossággal kezeli a helyzetet, akkor céltáblát csinálasz magadból, aki a mellett, hogy dolgozik rendesen, besúgónak lesz bélyegezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!