Mit csináljak ha fiú vagyok de lány akarok lenni?
Figyelt kérdés
értelmes válaszokat lécci ez fontos köszi2014. ápr. 24. 21:57
1/10 anonim válasza:
Sok mindent nem tudsz tenni, de én is így érzek, lány szeretnék lenni.
2/10 Egy ork válasza:
Én is lány szeretnék lenni, de csak azért, hogy fogdossam magam :D
Egyéb okból nem lennék.
4/10 anonim válasza:
Nézz utána a neten, nem egy ember műttette már át magát itt magyarországon is, lépten nyomon bele lehet ragadni a történetükbe, utána meg menj el valami plasztikai sebészhez.
5/10 anonim válasza:
1. Újjászületsz egy másik testben (ez elég macerás, nem feltétlen működik)
2. Hormonkezelés + műtétek
7/10 811 válasza:
South Parkban, megvan az a rész amikor mr. Garrison átoperáltatja magát!! :D nekem most ez jutott eszembe...bocs, ha nem a kérdésre válaszoltam, de én sírtam a röhögéstől, amikor először láttam :D
8/10 anonim válasza:
Elmész pszichológushoz első körben, jársz szakemberekhez, akik megállapítják, valóban transznemű vagy-e, ha igen, hormonkezelést kapsz, végül átműttetheted magad.
Ez évekbe telik.
9/10 anonim válasza:
A pinkvanilla oldalon vannak transzneműek. Oda be lehet regisztrálni, ott biztosan többet tudnak erről.
10/10 anonim válasza:
Go Bangkok, ott ez nem egy túl különös dolog. :D
Komolyra fordítva, hormonkezelés, plasztika, de egy férfi sosem lesz igazi nő és fordítva se, csak nagyon hasonló másolat, nem több. El kell fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!