Néhány ember miért büszke a bunkó viselkedésére?
Indulj el időben, akkor nem késel el plusz nem kell másokat veszélyeztetni a közúton!
Volt már ilyenből baleset a családban. Utána még nem érti minek kell az út szélén álldogálni 3-4 órát a helyszíneléskor. Nem baj, ő sietett 150-el, 90 helyett, nehogy elkéssen. Másik két autó plusz az övé meg az árokban. Idióták!
Az a véleményem, hogy ezek az emberek nemcsak bunkók hanem rászabadultak a társadalomra és senkire nincsenek tekintettel kizárólag magukra. Egoista nevelés eredményei.
Azert van kulonbseg masok veszelyeztetese, meg a szimpla bunkosag kozott is. Multkor bevagtam a boltban egy lany ele, mert en csak gyorsan ki akartam fizetni egy dolgot es menni, hogy kierjek a villamoshoz, mert hallottam, hogy elkezd csevegni az eladoval, hogy o ajandekot akar xy-nak vasarolni, de nem tudja meg, hogy mit, na mondon ez hosszu lesz, ki nem varom, kozbevagtam, hogy bocs, ezt gyorsan kifizetnem es megyek. Ugy pislogott ram a lany, hogy tuti valami bunkonak gondolt, de pont nem erdekel, nekem dolgom volt, rajta meg latszott, hogy csak otthoni cuccokban, papucsban lesetalt a boltba, kifizettem a dolgomat es mentem. Nyilvan nem fogom megvarni, amig valaki negyed orat cseveg az eladoval, hogy mi lenne a megfelelo ajandek a harmadunokabatyjanak nevnapjara.
Ha autoval kozlekedem, az mas, nyilvan meghalni nem akarok, se masokat megolni azert, hogy valahova odaerjek idoben :D
Aztan ott van a munkahely, ahol meg aztan tenyleg csak akkor ervenyesulsz, ha te vagy az erosebb kutya, es neha ott is szuletnek olyan helyzetek, amikor bunkonak tunsz, pedig szukseges a viselkedesed, mert elotte a normalis, kedves viselkedes / hangnem nem hasznalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!