Mennyire vagy büszke, mi sérti a büszkeséged, és hogy reagálász, ha megsérül? Hogy viszonyulsz egy büszke emberhez?
30f
Nem érzem magam büszkének. Ha valaki durván belémgyalogol akkor autómatikusan visszatámadok,utána én elfelejtem az egészet,ha többször szándékkal belémjön én lazán ignorálom. Letiltom a közösségi médiában. Telefonon blokkolom az sms-t hívást szóval nem fordítok több energiát az ilyen emberekre. Elfogadom,ha segítő szándékkal tanacsol vagy véleményt mond,de amikor viccből sérteget azt nem hagyom.
Mióta az eszemet tudom, meglehetősen büszke az alaptermészetem, viszont mostanra már igyekszem tudatosan kezelni ezt, hogy megmaradjon egy egészséges öntudatosságként, és ne menjen el az önelégültségig, hiszen azt más emberekben is visszataszítónak tartom. Jelenleg vannak olyan emberek, akiket abszolút lenézek, vannak, akiket a rossz tulajdonságai ellenére tolerálok/szeretek, és vannak, akikre felnézek és alázatosan nyilvánulok meg irányukba.
Más emberek esetében egy egészséges büszkeséget kifejezetten fontosnak tartok abban az esetben, ha indoka is van rá az illetőnek. Attól viszont, ha valaki önelégült, főleg úgy, hogy közben teljesen tehetségtelen és ostoba, rosszul vagyok. Sajnos rengeteg ilyen ember van.
18/N
Ha valaki olyan sérti meg a büszkeségem, akit nagyra tartok, akkor nem sértődök meg, inkább elgondolkodom rajta, önvizsgálatot tartok. Viszont ha egy olyan ember szól be, akit nem tartok sokra, azzal megszakítom a kapcsolatot egy időre a beszólás erősségének függvényében. Visszavágni csak nagyon kevés esetben szoktam, mert nem szeretek konfrontálódni, vagy direkt megbántani másokat.
Hármas voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!