Emberek, milyen termékekkel segítettetek már embertársaitokon, és mi volt az oka?
Nem tudom ez ide tartozik-e...
Kulfoldon elek, s egyik baratom ismerose elvesztette a munkajat. Vasaroltam neki egy szatyornyi alapanyagot fozeshez, h ne haljon ehen.
Aprosagban szoktam, vagy ha ruhaselejtezes van, akkor raszoruloknak adom.
Papírzsepivel, tamponnal, fájdalomcsillapítóval sok embert kisegítettem már. :D
De általában kölcsön szoktam adni a dolgaimat, ha épp megvagyok nélküle. Például kerti grillt, létrát, sütőformákat gond nélkül, a régi mobilom is odaadtam egy barátomnak kölcsönbe, mikor kivégezte a sajátját.
A munkában nem vagyok ilyen megengedő. A szakmámban elég jellemző, hogy random emberek keresnek meg a világmegváltó ötleteikkel, amikhez már csak az én segítségem kellene. Úgy gondolom, aki nem tud magabiztosan kifizetni egy szakembert egy olyan projektre, ami már csak ennyin múlik, az nem biztos a saját sikerében. Ha te nem invesztálsz a saját vállalkozásodba, ötletedbe, az mindig egy intő jel.
Ellenben karitatív céllal ajánlottam már fel a munkám. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!