Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A tiktok beárazta, hogy...

A tiktok beárazta, hogy mennyit ér bármi a világon, ami nem egy feszes arc/test, és pedig nem sokat. Csak én látom így?

Figyelt kérdés
Bármit csinálsz, ha nem valami világmegváltó, nincs mögötte egy marketing, vagy nincs hatalmas szerencséd (vagy ezek valamilyen kombinációja), akkor százszor kevesebb embert fog érdekelni, minthogy valami random fiatal génlottónyertes mutogatja a derekát meg az arcát a szobájában. Pesszimista lennék vagy csak realista?
2022. márc. 31. 20:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

12!

Oké, és mit kezdjenek vele ha ők filter meg smink nélkül is szépek? :D

Csúnyítsák el magukat vagy mi? Az ő hibája hogy nincsenek pórusai? Őszintén nem értem mit vársz...

2022. ápr. 1. 11:15
 22/22 A kérdező kommentje:
21 Nem mondtam, hogy bármit kezdjenek magukkal, csak hogy jól néznek ki, szóval a 6-os válaszod nem mond ellent annak, amit írtam. Nem is értem mit akartál vele mondani? A pórus dolgot meg sikerült 180 fokkal félreértened, pont arra utaltam hogy mindenkinek vannak, aki nem filterezi szét magát.
2022. ápr. 1. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!