A tiktok beárazta, hogy mennyit ér bármi a világon, ami nem egy feszes arc/test, és pedig nem sokat. Csak én látom így?
6. Miért ne lenne több-százezer lájkjuk, mikor általában filter meg smink nélkül is jól néznek ki? Sőt, mesefiguraként kinézni egyre kevésbé divat. Én mindig cringe-elek, mikor valakinek nincsenek pórusai.
7. Ez nagyon mellément, gyakran be se jelentkezek.
8. A legfelkapottabb platformról beszélünk. 20-30 videó amúgy szerintem elég apró sample. Amúgy vicces, hogy aki kreatív megoldásos videókat stb-t csinál, ha valamije felkapott is lesz, attól ő maga még igazából senkit nem érdekel, feliratkozót is kevesebbet nyer vele, mint valaki, akinek a kontentjének a központjában ő maga van.
Nekem mégis elég volt,hogy eldöntsem , szükségem van e erre.
Ami épít kiveszem belőle,ami rombol azt meg még sem nézem.
8as voltam.
Nyilván ha egy unalmas szar vagy aki semmit nem tud felmutatni akkor a kutyát nem fogod érdekelni. Ez nem a mai világ fejleménye, ez úgy vot mióta létezik a világ.
NA meg nyilván ha nem csinálsz semmit, akkor mit vársz? :D
Amúgy ezt szerintem kár áthárítani a mai gonosz TikTok világra.
Vannak emberek akikre régen se volt senki kíváncsi, csak nem volt internet ahol világgá sírhatják a nyűgjüket, hanem depiztek szépen csendben otthon.
@14/15/Céltalanul lézengő
Nem mondtam, hogy a tiktok a hibás. A tiktokkal csak nyilvánvalóvá vált, hogy mennyivel értéktelenebb, aki nem néz ki jól.
Nem azért mert "nem csinál semmit". Konkrétan tudok olyan lányról, aki junior-világbajnok sportoló és kevesebb embert érdekel, mint hogy hogyan tátog a nagy seggű hallgatótárs-nője Lanára.
"Nyilvánvalóvá vált, mennyivel értéktelenebb??"
Hogyan? És kinek? Ki döntötte el,hogy értéktelenebb? Te? Miből,hogy melyiknek van több ismerőse a Facebookon?
Vagy abból,hogy hányan nézték meg hogyan rázza a hátsóját 10 másodpercig rövidnadrágban?
Fentebb a 17es összefoglalta 5 sorban a lényeget.
Ha ezt nem érted és nem látod benne a lényeget, akkor menthetetlenül ostoba vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!