Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A tiktok beárazta, hogy...

A tiktok beárazta, hogy mennyit ér bármi a világon, ami nem egy feszes arc/test, és pedig nem sokat. Csak én látom így?

Figyelt kérdés
Bármit csinálsz, ha nem valami világmegváltó, nincs mögötte egy marketing, vagy nincs hatalmas szerencséd (vagy ezek valamilyen kombinációja), akkor százszor kevesebb embert fog érdekelni, minthogy valami random fiatal génlottónyertes mutogatja a derekát meg az arcát a szobájában. Pesszimista lennék vagy csak realista?
2022. márc. 31. 20:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
59%
Kedves #10, ez a hozzáállás csak hárítása a felelősségnek. Ez csak és kizárólag addig fog fennállni, ameddig részt veszünk benne. Ha a többség megtagadná, nem lenne többé hatalma az életünk felett.
2022. márc. 31. 21:07
 12/22 A kérdező kommentje:

6. Miért ne lenne több-százezer lájkjuk, mikor általában filter meg smink nélkül is jól néznek ki? Sőt, mesefiguraként kinézni egyre kevésbé divat. Én mindig cringe-elek, mikor valakinek nincsenek pórusai.

7. Ez nagyon mellément, gyakran be se jelentkezek.

8. A legfelkapottabb platformról beszélünk. 20-30 videó amúgy szerintem elég apró sample. Amúgy vicces, hogy aki kreatív megoldásos videókat stb-t csinál, ha valamije felkapott is lesz, attól ő maga még igazából senkit nem érdekel, feliratkozót is kevesebbet nyer vele, mint valaki, akinek a kontentjének a központjában ő maga van.

2022. márc. 31. 21:16
 13/22 anonim ***** válasza:
52%
Ha sokat "cringe-elsz", akkor keresd fel a háziorvosodat, hogy írjon fel rá valamit.
2022. márc. 31. 21:21
 14/22 anonim ***** válasza:
88%

Nekem mégis elég volt,hogy eldöntsem , szükségem van e erre.

Ami épít kiveszem belőle,ami rombol azt meg még sem nézem.

8as voltam.

2022. márc. 31. 21:42
 15/22 anonim ***** válasza:
42%

Nyilván ha egy unalmas szar vagy aki semmit nem tud felmutatni akkor a kutyát nem fogod érdekelni. Ez nem a mai világ fejleménye, ez úgy vot mióta létezik a világ.

NA meg nyilván ha nem csinálsz semmit, akkor mit vársz? :D

2022. márc. 31. 21:42
 16/22 anonim ***** válasza:
47%

Amúgy ezt szerintem kár áthárítani a mai gonosz TikTok világra.

Vannak emberek akikre régen se volt senki kíváncsi, csak nem volt internet ahol világgá sírhatják a nyűgjüket, hanem depiztek szépen csendben otthon.

2022. márc. 31. 21:44
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
A tiktokon történt dolgok tudod meddig érdeklik a nézőt? Amíg tovább nem pörgetnek. Lehet ott egy millió lájk, de az 5 perc hírnév is túlzás, annyira eltűnik bármi a végtelenben.
2022. márc. 31. 22:04
 18/22 anonim ***** válasza:
92%
Nem hiszem, hogy a férfiak valaha is meg fogják tagadni...
2022. márc. 31. 22:14
 19/22 A kérdező kommentje:

@14/15/Céltalanul lézengő

Nem mondtam, hogy a tiktok a hibás. A tiktokkal csak nyilvánvalóvá vált, hogy mennyivel értéktelenebb, aki nem néz ki jól.

Nem azért mert "nem csinál semmit". Konkrétan tudok olyan lányról, aki junior-világbajnok sportoló és kevesebb embert érdekel, mint hogy hogyan tátog a nagy seggű hallgatótárs-nője Lanára.

2022. márc. 31. 23:17
 20/22 anonim ***** válasza:
88%

"Nyilvánvalóvá vált, mennyivel értéktelenebb??"

Hogyan? És kinek? Ki döntötte el,hogy értéktelenebb? Te? Miből,hogy melyiknek van több ismerőse a Facebookon?

Vagy abból,hogy hányan nézték meg hogyan rázza a hátsóját 10 másodpercig rövidnadrágban?

Fentebb a 17es összefoglalta 5 sorban a lényeget.

Ha ezt nem érted és nem látod benne a lényeget, akkor menthetetlenül ostoba vagy.

2022. ápr. 1. 06:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!