Ha valakinek feszes mellei vannak akkor is kötelező melltartót hordani?
Figyelt kérdés
2020. szept. 9. 19:31
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nem, de illik
43 szavazat
2/12 anonim válasza:
A nők általában a mellbimbók eltakarása miatt hordanak melltartót te nagyon eszes.
3/12 anonim válasza:
nem kell, én megnéznélek nélküle
4/12 A kérdező kommentje:
Azt elhiszem 😂
2020. szept. 9. 19:41
5/12 anonim válasza:
1. Melltartót SENKINEK NEM kötelezö hordani, legfeljebb célszerü
2. Feszes mellek esetében nem kell olyan melltartót használni, ami ténylegesen tart, de olyat igen, ami takar, az átlátszó mell/mellbimbó nagyon közönséges dolog.
6/12 anonim válasza:
Én rendesen tiltanám, hogy feszes mellel valaki melltartót hordjon!:)
7/12 anonim válasza:
Igen, szerintem baromi proli nélküle mászkálni. A természetes mozgása úgyis látszik és a bimbó is.
8/12 anonim válasza:
Kovetkezo a helyzet. Ne latszodjon ki a melled a ruhad karkivagasanal pl, mert az topless. Ha at kell oltozni egymas elott, akkor sem art egy top, vagy valami fehernemu. Ennyi. Nem elvaras a mesterseges forma. De egy latszodo mell olyan, mint egy lobogo farok.
9/12 anonim válasza:
Én nem hordok,nem 3rdekel ki mit mond.Nem bámulnak meg jobban,nem szólnak meg,legfeljebb a hátam mögött.
Ha melltartót vestek fel,azért teszem,hogy kirakjam a mellem,vagy orvoshoz megyek.
Ha nem akarsz hordani,ne hordj.
10/12 anonim válasza:
Bunda alatt nem szükséges s a rúdtáncnál sem, ha ez megnyugtat;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!