Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A tiktok beárazta, hogy...

A tiktok beárazta, hogy mennyit ér bármi a világon, ami nem egy feszes arc/test, és pedig nem sokat. Csak én látom így?

Figyelt kérdés
Bármit csinálsz, ha nem valami világmegváltó, nincs mögötte egy marketing, vagy nincs hatalmas szerencséd (vagy ezek valamilyen kombinációja), akkor százszor kevesebb embert fog érdekelni, minthogy valami random fiatal génlottónyertes mutogatja a derekát meg az arcát a szobájában. Pesszimista lennék vagy csak realista?
2022. márc. 31. 20:14
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Lehet keveset mondtam, inkább ezerszer mint százszor, és nyilván nem új a jelenség, de a fb meg insta korszakban annyira nem jött ki szerintem.
2022. márc. 31. 20:20
 2/22 anonim ***** válasza:
96%

Igazad van. De erről nem (csak) a TikTok tehet.

Igazából amikor csak a Facebook volt még, akkor is az volt a legmenőbb akinek a legtöbb ismerőse volt. És ahhoz is jó képek kellettek.

Egyébként szerintem az Instagram járatta csúcsra az emberek árucikké alakítását.

2022. márc. 31. 20:27
 3/22 anonim ***** válasza:
31%
#2 igazából már az iwiw idején...
2022. márc. 31. 20:29
 4/22 anonim ***** válasza:
Ez a fogyasztói társadalom. Ha veszel mosolygunk ha igazat vicsorgunk.
2022. márc. 31. 20:31
 5/22 anonim ***** válasza:
0%
Ugatsz
2022. márc. 31. 20:32
 6/22 anonim ***** válasza:

Nagyon más lehet a foryou oldalunk :D

Nekem sorra dobálja be az olyan videókat, ahol csajok mutatják be hogy a képeken hogy néznek ki és a valóságban, smink nélkül. Több százezer lájk van az ilyen vidiken

2022. márc. 31. 20:32
 7/22 anonim ***** válasza:
79%

A tiktokban az a jó, hogy az algoritmus egy idő után már-már ijesztően pontosan meg tudja mutatni az olyan videókat, amik jó eséllyel érdekelni fognak.

Ezt észben tartva szerintem az a probléma, hogy te kizárólag génlottónyerteseket nézel, mert én konkrétan sosem látok ilyeneket. A kérdéssel és az önsajnálattal csak azt fedted fel, hogy te miket nézel.

Az én fyp-m ilyenekkel van tele:

[link]

Ha a tiéden derékmutogatók vannak, okold magad.

2022. márc. 31. 20:41
 8/22 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem egyik sem vagy,csak simán befolyásolható ember, aki olyan mértékben méri a világot maga körül, aminek semmi köze a valósághoz.

Láttam életemben talán 20-30 tiktok videót.

Egy része értelmes ötleteket mutatott valaminek a megoldására.

A többi meg az a kategória,hogy csak nézek értetlenül,hogy ez mi?

Olyan "jópofa" videók,hogy rendesen szégyenérzet van bennem,hogy régen,ha egy ilyen készült valakiről akkor remélte,hogy hamar megfeledkeznek róla akik látták.

Most meg ezzel próbálna "menők" lenni.

Nem is tudom hová tenni az ilyesmit.

Olyan mintha 150 Győzike showt megnéztem volna egyben.

Röhögsz vagy felhúzod a szemöldököd és az jár az agyadban,hogy ez mi???

Ezt valaki, bárki nézhetőnek, teljesítménynek tartja?

Kerüld az ilyesmit és legyél értelmes emberek között, akikre fel lehet nézni!

Soha nem fog többé zavarni, hogy mi van a tiktokkal meg a hasonló dolgokkal.

2022. márc. 31. 20:49
 9/22 anonim ***** válasza:
Ameddig rajta vagy, követed, addig a részese vagy enneknaz elmeháborodott tébolyulatnak. Változás csak akkor lesz, ha a sok ostoba birkának végre kinyílik a szeme, és nem vesz többet részt ebben a lelki -és szellemi züllesztésben. Mielőtt túl késő lenne méginkább...
2022. márc. 31. 20:54
 10/22 anonim ***** válasza:
Ez mindig is így volt és így is lesz sajnos.
2022. márc. 31. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!