Regebben vonzottak az idosebb nok. De amiota egy megvolt es lattam,hogy a bore mennyire meg van logva es nem feszes ahol annak kellene lennie, azota rajuk se tudok gondolni. Kezdodo pedofilizmusom van?
A pedofil a gyerekekre bukik szexuálisan ami egy beteges dolog szóval köze nincs az idősebb nőkhöz.
Fiatalnak is lehet olyan nem túl szép bőre csak szólok
Ez nem pedofilizmus...szerintem a legtöbb férfi köztük én is inkább dugna meg egy 20 éves csajt, mint egy 40-est. Vannak kivételek, akik ennyi idősen is jól néznek amúgy ki, és nem lóg a bőrük stb, de nekem eddig a legidősebb nőm 32 éves volt, inkább a felfogása miatt nem jöttünk ki, na meg az irreális igényei miatt, mondjuk ekkora k..át nehéz lenne találni, de mindegy :D
Szóval nem vagy pedofil 29f
Kieg.: Elkezdtek erdekelni a fiatalabb nok, mert csalodtam.
nem a 10 evesek erdekelnek. Hanem mikor mar azert van mit fogni rajtuk.
"kezdődő ostobasága van inkább."
ITT a pont! :)))
Ha 20 éves nők érdekelnek az nem pedofilizmus, ha kifejezetten a 12 éves tinik, akiknek még kezdődő formásodásban vna a testük, na az az.
Egyébként embere, és genetikája válogatja kinek hogy vna a bőre...szal lehet valakinek 10 évvel idősebben se olyan...aki szolizik meg ész nélkül napozik annak már viszonylag hamar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!