Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Regebben vonzottak az idosebb...

Regebben vonzottak az idosebb nok. De amiota egy megvolt es lattam,hogy a bore mennyire meg van logva es nem feszes ahol annak kellene lennie, azota rajuk se tudok gondolni. Kezdodo pedofilizmusom van?

Figyelt kérdés
2022. febr. 17. 13:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A pedofil a gyerekekre bukik szexuálisan ami egy beteges dolog szóval köze nincs az idősebb nőkhöz.

Fiatalnak is lehet olyan nem túl szép bőre csak szólok

2022. febr. 17. 14:01
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

Ez nem pedofilizmus...szerintem a legtöbb férfi köztük én is inkább dugna meg egy 20 éves csajt, mint egy 40-est. Vannak kivételek, akik ennyi idősen is jól néznek amúgy ki, és nem lóg a bőrük stb, de nekem eddig a legidősebb nőm 32 éves volt, inkább a felfogása miatt nem jöttünk ki, na meg az irreális igényei miatt, mondjuk ekkora k..át nehéz lenne találni, de mindegy :D

Szóval nem vagy pedofil 29f

2022. febr. 17. 14:02
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
#1 Hagyjad, a kérdező csak trollkodni akar... Vagy kezdődő ostobasága van inkább.
2022. febr. 17. 14:02
 4/9 A kérdező kommentje:

Kieg.: Elkezdtek erdekelni a fiatalabb nok, mert csalodtam.

nem a 10 evesek erdekelnek. Hanem mikor mar azert van mit fogni rajtuk.

2022. febr. 17. 14:08
 5/9 anonim ***** válasza:
96%

"kezdődő ostobasága van inkább."

ITT a pont! :)))

2022. febr. 17. 14:10
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
hát öcsém akkor kezdj el meggazdagodni, hogy 70 évesen is 20 évesbe tudd majd lógatni a kis csoffadt bőrlebernyegedet
2022. febr. 17. 14:41
 7/9 anonim ***** válasza:
90%

Ha 20 éves nők érdekelnek az nem pedofilizmus, ha kifejezetten a 12 éves tinik, akiknek még kezdődő formásodásban vna a testük, na az az.

Egyébként embere, és genetikája válogatja kinek hogy vna a bőre...szal lehet valakinek 10 évvel idősebben se olyan...aki szolizik meg ész nélkül napozik annak már viszonylag hamar

2022. febr. 17. 14:59
 8/9 anonim ***** válasza:
75%
#6😂
2022. febr. 17. 15:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Ilyen Szél Bernadett, Vadai, Bangóné típusú negyvenesek engem sem tudnak lázba hozni, de mondjuk Varga Judit vagy Novák Katalin igen. Gyerekekre gyerekként és nem nőként tekintek. Ez mire utal?
2022. febr. 19. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!