Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan szám, amit úgy...

Van olyan szám, amit úgy érzel, hogy csak neked írtak?

Figyelt kérdés

Nem vagyok ezotéria meg természetfeletti dolgok hívő, inkább túlságosan is realista. Egyetlen egy zenekar van, akinek nagyon sok számát szeretem, mivel nagyon válogatós vagyok, csodálkozom is hogy ennyi tetszik tőlük.

Nagyon ritka nevem van, nem is ismerek senkit személyesen akit ugyanígy hívnának.

A zenéket spotifyon szoktam nagyrészt hallgatni, felraktak egy olyat is amit most vettem észre, azt hittem új, de csak a többihez képest kevés a hallgatottsága. A címe az hogy "dal x-nek" és az x az én nevem. Benne van a szövegben minden. A helyszín, az érzelmek, a sztori, amin nagyon régóta rágódom, ami eddig a legmélyebben érintett az életemben.

Igazából ennyi, én már olyan szinten ki vagyok érzelmileg hogy talán sírni se tudok ezen, talán direkt csinálja velem ezt az élet. A dal régebbi, mint amikor az egész velem megtörtént.

2022. márc. 28. 18:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem teljesen értem mire gondolsz, de nincs olyan zene, ami úgy érzem szószerint rólam szól.
2022. márc. 28. 18:41
 2/15 A kérdező kommentje:
Leírtam az én szituációmat. Lehet másnak is van ilyen, de ennyire specifikusan, hogy pont a kedvenc zenekaromnak az egyik száma, ritka név, a hely is stimmel meg minden érzelem ami benne van, hát lehet a lottó 5-ösre nagyobb az esély.
2022. márc. 28. 18:44
 3/15 anonim ***** válasza:
50%
A 12. Semmi más szám nem fog meg ennyire.
2022. márc. 28. 18:51
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Egész szám nincs, csak konkrét dal részletek vannak, amik magával ragadnak.

29/F

2022. márc. 28. 18:54
 5/15 anonim ***** válasza:
2022. márc. 28. 19:06
 6/15 A kérdező kommentje:
:(
2022. márc. 28. 19:11
 7/15 anonim ***** válasza:
Megmutatod nekünk ezt a zenét?
2022. márc. 28. 19:21
 8/15 anonim ***** válasza:
2022. márc. 28. 19:27
 9/15 anonim ***** válasza:
2022. márc. 28. 19:29
 10/15 anonim ***** válasza:

Jelenleg nagyon nincs ilyen.

Régebbre:

Linkin Park - Numb

[link]

Tizenéves éveim végén huszas éveim elején volt aktuqlis, hálistennek már nem. 🙏

2022. márc. 28. 19:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!