Van olyan szám, amit úgy érzel, hogy csak neked írtak?
Nem vagyok ezotéria meg természetfeletti dolgok hívő, inkább túlságosan is realista. Egyetlen egy zenekar van, akinek nagyon sok számát szeretem, mivel nagyon válogatós vagyok, csodálkozom is hogy ennyi tetszik tőlük.
Nagyon ritka nevem van, nem is ismerek senkit személyesen akit ugyanígy hívnának.
A zenéket spotifyon szoktam nagyrészt hallgatni, felraktak egy olyat is amit most vettem észre, azt hittem új, de csak a többihez képest kevés a hallgatottsága. A címe az hogy "dal x-nek" és az x az én nevem. Benne van a szövegben minden. A helyszín, az érzelmek, a sztori, amin nagyon régóta rágódom, ami eddig a legmélyebben érintett az életemben.
Igazából ennyi, én már olyan szinten ki vagyok érzelmileg hogy talán sírni se tudok ezen, talán direkt csinálja velem ezt az élet. A dal régebbi, mint amikor az egész velem megtörtént.
Egész szám nincs, csak konkrét dal részletek vannak, amik magával ragadnak.
29/F
van sajnos
Jelenleg nagyon nincs ilyen.
Régebbre:
Linkin Park - Numb
Tizenéves éveim végén huszas éveim elején volt aktuqlis, hálistennek már nem. 🙏
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!