Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem felesleges anyumnak...

Nem felesleges anyumnak ennyit fizetni?

Figyelt kérdés
Anyum telefonál havi 1-X valakinek. Elég lenne évente 3 ezer Ft telefonjára . Azonban 5Gbs és 180 perces csomagba van ami havi 5390 Ft én is ebbe vagyok és anyum rám szólt ha nekem lehet akkor neki is. De én elhasználom. Ő meg nem. Se netet se percet felesleges penzkidobas
2022. márc. 25. 12:48
 1/6 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
100%

Anyad #nemokos.

Mar bocs.

Ne legyel olyan mint anyud.

Erre ennyit lehet mondani.

2022. márc. 25. 12:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
És ezt te fizeted vagy anyud?
2022. márc. 25. 12:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Majd nem fizet elo mikor ennovalora nem fog telni, addig nem tudod meggyozni.
2022. márc. 25. 13:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mennyire meggyőzhető anyád, vagy mennyit keres... Mert ha mondjuk nettó félmilla a fizetése, akkor nem oszt-nem szoroz a havi 5e. De valamiért azt gyanítom, hogy közelében sincs a fizetése...

Vetítsd neki elő, hogy évi 60e ft-ért mennyi értelmes dolgot vehetne....

Nekem domino-m van már sok-sok éve - nem igazán telefonálok, sokáig elég egy ötezres feltöltés. Plusz veszek hozzá mobilnetet, ahogy szükséges... Mondjuk évente 3x 5 GB-t, ez kb. egy tizes.

Jóval olcsóbban kijövök egy évben, mint előfizetéssel...

2022. márc. 25. 13:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Én 200 keresek. Anyum 185
2022. márc. 25. 13:31
 6/6 anonim ***** válasza:

5: hát ilyen fizetés mellett totál esztelenség ennyit költeni... A státuszszimbólum miatt kell neki az előfizetés, vagy wtf????

Anyád fejben kb. egy alsótagozatos gyerek... "ha nekem lehet akkor neki is."

Nem is értem.... Fel sem fogja, hogy éves szinten 60-65 ezer forintból mi minden hasznos dologra telne neki?

2022. márc. 25. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!