Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik úgy érzik, hogy mindig...

Akik úgy érzik, hogy mindig minden társaságban feleslegesek, hogy élik meg?

Figyelt kérdés

Akár suliban, tanfolyamon, baráti társaságban...

Saját történetekre lennék kíváncsi. Miért alakult így?

2021. okt. 16. 20:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nekem a covid nehezítette ezt meg. Előtte sem voltam nagy szociális ember, de a vírusidőszakban kb. senkivel sem tudtam beszélgetni és ez annyira kihatott rám, hogy jelenleg nem tudok elképzelni egy ép-kéz-láb beszélgetést senkivel. Miről lehetne beszélgetni bárkivel is? Hogyan kell? Mi a határ?

Egyszerűen már szürreális a beszélgetés szituációja a fejemben, és emiatt mindig ha megpróbálok nyitni és csatlakozni táraságba, szinte folyton azon rágódok, hogy nekem ez nem megy és a csendes-bólogatás miatt már kezdem feleslegesnek érezni magam.

Miként élem meg? Nagyon nehezen. De mindig próbálkozok nyitni. Próbálok itthon több téma iránt érdeklődni és kis vázlatot írni magamnak (és ezt megtanulni), hogy egy témát jól ki tudjak vesézni ha ott vagyok. Tudom, hogy betegesen hangzik, de ennyire lefejlődött a szociális érzékem a covid alatt.

2021. okt. 16. 20:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
úgy, hogy nem járok társaságba.
2021. okt. 16. 20:17
 3/6 A kérdező kommentje:
#1: Szomorúan olvastam amit írtál. Viszont egyàltalán nem tűnik betegesnek. Kívánom, hogy "fejlődj" és legyél majd egy szuper társaság tagja!
2021. okt. 16. 20:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem csatlakozom sehova sem.
2021. okt. 16. 21:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

szarul egyedül élek, és letezek most már sokadik éve

embertelen

2021. okt. 17. 00:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Beletörődtem és már nem is járok társaságba, mert most már ezeket a köröket időpazarlásnakvélem meg.
2021. okt. 17. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!