Milyen felesleges dolgot vásároltatok életetek során, amit megvettetek, hátha kell, aztán nem használtátok soha semmire?
Nemrég vettem egy távirányítós autót felnőtt létemre, mert régen, kiskoromban tetszett, és volt is egy, amit tönkretettem.
A mostanit eddig 1× használtam.
Forrasztópákát. Egy kb. 3000Ft-os elektromos öngyújtó aksicseréjéhez kellett, akkor egyszer használtam. A páka olyan 6-7000 volt, ennyiből 2 vadiúj gyújtóra is futotta volna, úgyhogy még várom hátha elromlik itthon valami könnyen javítható elektronikai cucc, talán akkor visszahozza az árát.
Van néhány cipőm, ami a boltban még tetszett, de szinte soha nem hordtam.
Ezeken kívül egy fém flaska, amivel a 18. születésnapomra leptem meg magam, de tévedtem, végül nem lettem alkesz, úgyhogy annak se sok hasznát veszem.
7-es!
Lehet, hogy azért pontoztak le, mert a kérdés az volt, hogy ki milyen felesleges dolgot vett. Aki nem vett ilyet, annak nem szól a kérdés.
Vagy azért, mert a végén a "nem vásárolok feleslegesen" kicsit olyan fontoskodó felsőbbrendű beszólásnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!