Megbízható cég az internetes Wish, amely cégtől való internetes vásárlás során meg kellene adnom a bankkártyám számát, amitől vonakodom mert semmi közük hozzá és még nem is vásároltam így, előre fizetve, vagy ez egy bevált vásárlási mód?
Palántanevelésre alkalmas, viszonylag nagy teljesítményű cob led chippet árulnak kedvező áron, de a megrendelés során kérik a bankkártyám számát.
Az sem tetszik nekem, hogy előre kell fizetni, mert szerintem megvan rá az esély, hogy aztán leshetem a holmit, mert sohanapján küldik el, de ezt esetleg megkockáztatnám, mert nem nagy összegről van szó, 2 db 30 W-os chip szállítással 1740 Ft, de nem tudom, szabad e megadni a kártyaszámot egyáltalán, illetve volt e valakinek a wish-el rossz tapasztalata?
Még nem vásároltam így, csak utánvéttel. Mi a szokás, szabad megadni a kártyaszámot?
"Mi a szokás, szabad megadni a kártyaszámot?"
Másképp hogy a lóphaszban fizetnél? Hm?
A termékek általában megérkeznek tőlük, csak jellemzően valami ipari hulladékra jobban emlékeztető kínai gagyi vackot fogsz kapni, és nem feltétlen olyan mint a képeken. Azért olyan kedvezőek az áraik.
pénzel átverni nem fognak, de gagyi selejtek a termékeik.
ps.: Wish példa - [link]
Szóval lehet rendelni, csak nagyon le kell adni az elvárásaidat, ahogy itt is kiemelik, annak ellenére, hogy a termék minősíthetetlen (különösen az ajánlat fényében), a pénzt végül visszautalták.
Nekem pár napja sz@rták tele az e-maijeimet reklámokkal.
Sose rendeltem tőlük, még csak oda se kattintottam
Wishtől ne rejdelj semmit ha nem akarsz csalódni!
Ennyi!
Köszönöm a válaszokat, eléggé elijesztettetek a wishtől.
Mindenkit hasznosnak értékeltem, majd megpróbálok keresni valami megbízhatóbb helyet, de lehet, hogy végül mégis rászánok pár száz Forintot, még meggondolom, mert akkor nagy az esélye, hogy az is kidobott pénz lenne.
Egyébként ez lenne:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!