Megbízható a Wish?
Figyelt kérdés
Ezen az oldalon sokminden van.....rendelnék is
A szülim viszont nem bíznak abban az oldalban ahol bankkártyás a fizetési mód....Olvastam visszajelzéseket a telefonos alkalmazásról (ugyanaz a kettő)
ott egész jókat írtak róla......Szüleim ettől tartanak: ,,akármikor levehetnek pénzt a számláról" Ezért eddig nem is rendeltem így de most szeretnék a Wish-ről .Esetleg kérhetnék tőletek egy Wish-es vásárlás útmutatót? -hogy tényleg biztos legyen a biztonság
Ti már rendeltetek erről az oldalról ? Igyazat írnak a szállítás költségéről és idejéről?
2015. febr. 11. 17:18
1/3 anonim válasza:
Még nem rendeltem tőlük, de más külföldi bankártyás helyről IGEN! Nem vesznek le pénzt, csak azt az összeget ami fedezi a megrendelt dolgot+postaköltség
2/3 anonim válasza:
A szállítási költségeket külön-külön számolják fel, vagy hogy van ez?
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!