Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vernek el az emberek...

Miért vernek el az emberek ennyi pénzeket feleslegesen szerecsenjátékokra?

Figyelt kérdés
lottózóba dolgozok és nagyon meglep milyen összegeket hagynak itt az emberek és azt is látom, hogy ha úgy van a rendszer kitalálva hogy a cég nyer összességébe
2021. nov. 25. 18:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki tudja, hogy a szerencsejáték a szervezőnek nyereséges, de az emberek bíznak abban, hogy ők lesznek a kivételek, köztük én is. Én évek óta heti rendszerességgel feladom a lottómat, mert állandó számokkal játszom. (heti 300 Ft) Nekem ennyi a szórakozás.
2021. nov. 25. 18:30
 2/6 anonim ***** válasza:
56%

Neked felesleges pénzelverés, másnak kikapcsolódás és/vagy szórakozás.

Biztos te is költesz olyanra pénzt, amit más gondol feleslegesnek.

2021. nov. 25. 18:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert az emberi mohóságot ki kell használni
2021. nov. 25. 18:43
 4/6 anonim ***** válasza:
86%
Mértékkel nincs vele baj, én is lottózom, jó eljátszani a gondolattal, hogy mi lenne ha...
2021. nov. 25. 18:51
 5/6 anonim ***** válasza:
70%
Miért költenek az emberek cigarettára, alkoholra, drogokra, fesztiválokra, játékokra... ?
2021. nov. 25. 18:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha úgy vesszük és mértékkel csinálja valaki akkor sokkal olcsóbb, mint más szórakozás(videójáték, gokart stb.) + még egy pinduri esély van arra, hogy nyersz is valamit. Igaz én kaparósozni szoktam és vezetem a kiadást + nyereséget és eddig nagy +-ba vagyok, szóval mondhatni mellettem a szerencse 😄
2021. nov. 27. 16:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!