Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen felesleges dolgokra...

Milyen felesleges dolgokra költi az ember a pénzét?

Figyelt kérdés

Soroljatok fel pár dolgot, ami szerintetek felesleges pénzkidobás.

Nekem a WC papír jutott eszembe. Én világéletemben a legolcsóbb WC papírt vásároltam. Teljesen elképesztő, hogy az emberek képesek azért venni egy ezressel drágábbat, mert orgona illatú papírral akarják kitörölni a sz*ros seggüket. Nagyapám anno még régi újságpapírt is használt, hiszen ha úgy vesszük, akkor az is, vagy egy falevél is megteszi a dolgát. Nyilván civilizált emberként WC papírt veszek, de 400 forintnál többet nem vagyok hajlandó arra költeni.

Milyen egyéb dolgokat tudnátok még felsorolni, amik miatt feleslegesen dobja ki az ember a pénzét?

2022. márc. 13. 11:16
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
94%
Cigaretta. Egy forintot nem költöttem sose arra, igaz nem is cigizek... Csilli-villi dekorációk, hatalmas 10 kg-os plüssállatok, ami sehol nem fér el.
2022. márc. 13. 11:21
 2/37 anonim ***** válasza:
92%
Megveszed a 400ft-ost amiből veszem 4 csomaggal vagy többel, hogy kiadjon egy 16 tekercses zewa-t. Árban ugyanott vagy, vagy még többet adsz ki az olcsóra.
2022. márc. 13. 11:24
 3/37 anonim ***** válasza:
92%

Egyeni preferencia...

Hiaba veszed a legolcsóbb vékonyat ha azt negyrét kell hajtigatnod h ne legyen szros a kezed... 😂😂

2022. márc. 13. 11:28
 4/37 anonim ***** válasza:
90%

Cigaretta, Alkohol, drog.

Csak ezzel a pár dologgal évente milliókat lehetne, meg spórolni.

5/37 A kérdező kommentje:
2: Egy 400 Ft-s toalettpapír 8 tekercset tartalmaz, és ugyanannyi idő alatt fogy el, mint a Zewa, úgyhogy a Zewa nem takarékosabb, csak puhább és illatosabb.
 6/37 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Azt kötve hiszem, hogy a 8 tekercses olcsó addig bírja mint a zewa. Próbáltam olcsóbbat. Kisebbek rajta a lapok, kevesebb van rajta és max 2 rétegű. Ezen biztos nem fogok spórolni.
2022. márc. 13. 11:34
 7/37 anonim ***** válasza:
100%

Jaja, aki cigizik, az a legnagyobb balfék...

De sorolhatnánk... benzin vagy más üzemanyag...

Szemetes zsákok...

Ha már wc papírt említed, akkor a tiszta víz a wc lehúzáshoz...

Papírzsepi... Hiszen a rongy mosható és egyebek...

Csecsemőknek egyszer használatos pelenka...

Éjszakai közvilágítás...

Szatyor a pénztárból...

Poharas puding, mikor lehet pikpak tejből és porból főzni...

stb

8/37 anonim ***** válasza:
92%
Akkor töröld falevéllel a 3,14chád. Kit érdekel. A többrétegű wc papír többet ér. Hosszabb távon nem mindig az olcsóbb éri meg jobban.
 9/37 anonim ***** válasza:
82%

maradjunk a szarás utáni kezelésnél..régen, akár ötven évvel ezlőtt még az újság volt a kényszertörlő, jobbak(igényesebbek szalvéttát használtak)..de még régebben? Eleve za vízöblítéses WC is csak száz éves, de ahhoz csatorna is kellett..maradt a kerti budi, vagy a bili, amit a cseléd öntött ki.

..nézzük a mát..elképzelhetetlen a vékony, olcsó gyenge papír, mely helyett az ujaddal kotrod le a szart az ánuszról..ebben az esetben a kézmosás is elmarad...

Én példul az illatos, puha, többrétegű papírt kedvelem(az ára annyi amennyi), utána bidé, és alapos többszöri fertőtlenítő kézmosás..ha kell kefével, ugyanis csak az visz le mindent.

Tehát ez nem felesleges.

Akkor mi az? Biztosan a mosogatógép, a drága mosógép, vagy a fullos konyha..ebben főleg a szemeteszacskó, ami nélkülözhetetlen. Ja, persze elegendő csak úgy a kukába önteni(ha van saját, de a szomszédé jobb, olcsóbb)a hulladékot.

Koton sem kell..csak pocsékolás..

Ja, meg az a sok kóla..meg egyéb dobozos ital..

Ah, nem sorolom, mert értelmetlen...a lényeg, nem szarevők élnek csak

2022. márc. 13. 11:37
 10/37 A kérdező kommentje:
Szerintem teljesen jól bírja az olcsó WC papír (nem rosszabb, mint az ezressel drágább), igazából csak marketing az egész, elhitetik az emberekkel, hogy jobban megéri. Ez olyan, mint a füzet, van az olcsóbb, basic, és van a szép virágos és csillogós borítós, ami 6x drágább. Pedig mindkettő ugyanannyi lapot tartalmaz.
2022. márc. 13. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!