Milyen felesleges dolgokra költi az ember a pénzét?
Soroljatok fel pár dolgot, ami szerintetek felesleges pénzkidobás.
Nekem a WC papír jutott eszembe. Én világéletemben a legolcsóbb WC papírt vásároltam. Teljesen elképesztő, hogy az emberek képesek azért venni egy ezressel drágábbat, mert orgona illatú papírral akarják kitörölni a sz*ros seggüket. Nagyapám anno még régi újságpapírt is használt, hiszen ha úgy vesszük, akkor az is, vagy egy falevél is megteszi a dolgát. Nyilván civilizált emberként WC papírt veszek, de 400 forintnál többet nem vagyok hajlandó arra költeni.
Milyen egyéb dolgokat tudnátok még felsorolni, amik miatt feleslegesen dobja ki az ember a pénzét?
Na pont a WC papíron nem fogok spórolni, eleve olcsó relatíve, másrészt ne üssön át a papíron, hogy aztán sz*ros legyen az ujjam, mert a gyomrom felfordul tőle. Bocsi, nekem megér egy ezressel többet is, hogy ne kelljen 3-szor szappanoznom hányingerrel a kezem, hogy lemossam a sz*rt. De hát kinek mi az igény szintje...
Másik, hogy az újságpapír elég durva anyagú, nem fogom sebesre törölni a seggem vele.
Mondhatjuk a cigarettát, a mindenféle díszeket, rengeteg játék a gyereknek, amik közül 90%ot nem használ.
#35, #36 nincs is jobb annál finom puha zewa-nál.
Nah, de komolyan ezen spórolni?Nem értem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!