Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen felesleges dolgokra...

Milyen felesleges dolgokra költi az ember a pénzét?

Figyelt kérdés

Soroljatok fel pár dolgot, ami szerintetek felesleges pénzkidobás.

Nekem a WC papír jutott eszembe. Én világéletemben a legolcsóbb WC papírt vásároltam. Teljesen elképesztő, hogy az emberek képesek azért venni egy ezressel drágábbat, mert orgona illatú papírral akarják kitörölni a sz*ros seggüket. Nagyapám anno még régi újságpapírt is használt, hiszen ha úgy vesszük, akkor az is, vagy egy falevél is megteszi a dolgát. Nyilván civilizált emberként WC papírt veszek, de 400 forintnál többet nem vagyok hajlandó arra költeni.

Milyen egyéb dolgokat tudnátok még felsorolni, amik miatt feleslegesen dobja ki az ember a pénzét?

2022. márc. 13. 11:16
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
61%
De én szeretem, ha illatos a popóm, ezért jobb az illatos wc-papír. 😊😊😊
2022. márc. 13. 11:41
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező nem marketing. Tapasztalat. De mindegy ezen nem fogok vitázni.

#7 XXI.-ik században majd ruhazsepit használok? Az megint higiénikus, főleg egy nátha esetén, amikor csöpög belőle a váladék. Pfuj.

2022. márc. 13. 11:43
 13/37 anonim ***** válasza:
90%
Én kipróbáltam az olcsó és a drágább wc papírt is. Nem ugyanaz a minőség. De felőlem azzal törlöd a szaros valagad, amivel akarod. De másokra ne próbáld ráerőszakolni az agymenésed
2022. márc. 13. 11:44
 14/37 anonim ***** válasza:
86%

Többrétegű wc-papír jobb. A vékony wc-papírnál átüt a kaka és az ujjam is csokis lesz, ezért nem túl higénikus.

Cigarettát sosem veszek, mert káros, roncsolja a tüdőt.

Kaján, innivalón nem szabad spórolni, max az ilyen gagyi szemeteken, mint a Meki, csipszek, energiaitalok, egészségtelen szénsavas üdítőitalok.

Vagy a különböző cicomák, ékszerek, párfűűm, alkohol, persze abból is a legdrágább, mert egy király/királynő csak elit alkoholos italt vesz, nem valami lőrét. A nevét sem tudom kimondani, olyan elit/úri alkoholos italt vesz.

Sokan csak azért pakolják tele a bevásárlókocsit, hogy felvágjanak vele, de igazából a felére nem lenne szüksége, csak mutogatni akarja, hogy ő milyen gazdag és hogy irigykedjenek rá a többiek.

2022. márc. 13. 11:50
 15/37 A kérdező kommentje:
13: hol látsz itt erőszakot? Többféle vélemény van, mindenki leírja a sajátját, nekem is teljesen mindegy, hogy valaki azért költ ezrekkel többet, mert szereti ha illatos a segge. Csak szerintem felesleges pénzkidobás, a kérdés is erre irányult.
2022. márc. 13. 11:53
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

10. Nekex egyertelműen becsípődött ez a wcpapír... 😂

Bakker... spórolsz havonta egy ezrest... két kávé ára... lol

2022. márc. 13. 11:53
 17/37 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, nekem még soha nem lyukadt ki a papír, és nem is tekerek belőle 10x többet, mint kellene. Igazából annyira kényelmes a mai ember, hogy azt beszéli be magának, hogy a drágább termék minőségesebb. Ezt hívják kapitalizmusnak. Nyilván van olyan, ami minőségesebb, de szerintem a többség akkor is csak felesleges pénzkidobás. A cigarettával teljesen egyetértek, lehet egy rossz szokás is, vagy az illető cigizéssel vezeti le a stresszt.
2022. márc. 13. 11:59
 18/37 A kérdező kommentje:
Nem a spórolás a kérdés, hanem alapból az a tény, hogy egy ezressel akkor is meglopnak.
2022. márc. 13. 11:59
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Megveszed a Tesco gazdaságos papírt, azt ne mond nekem, hogy annak ugyanolyan a minősége, mint a zewa-nak!?

Tényleg melyiket veszed 400ft-ért?

2022. márc. 13. 12:04
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

18. Nagy baj van nálad a toronyban.

😂😂😂😂

Tehát ha te párizsi helyett téliszalámit veszel, akkor meglopnak...

Atyagatya...! 😂

2022. márc. 13. 12:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!