Van itt más is aki soha többé nem lenne újra gyerek?
30
Egy felnőtt nem akkor fekszik, amikor akar, hanem amikor kell, hogy ne legyen mosott rongy. Nem azt csinál a 11 óra munkahelyen lét/utazás után, amit akar, hanem a kötelességeit. Stb.
Tekintve hogy én magam választhatok magamnak munkát (az utazási időt és a munkakezdés időpontját is beleszámolva) de, abszolút akkor fekszem amikor akarok. :)
Plusz a SAJÁT SZABAD DÖNTÉSEM ha bevállalom hogy mosott rongy leszek másnap, épp ez a lényeg. Nem írtam sehol, hogy a döntéseimnek nincs semmi következménye, viszont az én saját döntéseim, amiket természetesen a következmények figyelembevételével én magam hozhatok meg, nem valaki más helyettem. :)
33
Pl előző munkahelyemre kétszer 50 perc az út, 8 óra munka, 40 perc ebédidő.
Első munkahelyemen hétfőtől csütörtökig 9 óra bentlét, kétszer 40 perc utazás.
32
Gondolom lesz gyereked. De ha nem is, akkor másodállás, túlórák, orvoshoz járás, iskola, heti 3-4 estéden bejárással, többi nap tanulással, edzés (én ezt se érzem annyira szabadidőnek), stb.
Jajj, már megint az ebédidő-ledolgozós panaszáradat? :D
Kár rá reagálni, MINDENRE IS van kifogása.
Mondjuk az szép hogy emellett másokat gyanúsítgat hogy nem is felnőttek... :D
36
Az ebédidő annyira nem szabadidő. 30-60 perc rámegy, munkáltató felfogásától függően.
De ha nálatok nem, akkor kérek egy cégnevet.
Illetve tanuld meg a kifogás szó jelentését.
Gykr.
Hagyd rá, legalább írt ki most saját kérdést erről, lehet ott írni a falra hányt borsó jellegű kommenteket, ami úgyse győzi meg. :D
Szerintem itt ne etessük tovább.
Summa summarum, én örülök hogy ott lakok ahol én akarok (nem ahol a szüleim akarnak lakni) ott dolgozok ahol én akarok (nem ahova a szüleim beíratnak) és én döntök a dolgokról. Nyilván következmények vannak, azokkal is én magam számolok. Nekem ez teljesen ideális így.
39
Te komolyan ott laksz, ahol akarsz?
Én örököltem lakást, és még így se....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!