Mennyivel kerül többe mindent beleszámítva egy 1,90 cm 80 kg fiúgyermek tartásának havi költsége, mint egy 1,55 cm 40 kg lánygyermeké?
Nem kerül többe egyik sem. A férjem ekkora +40 kg. Nem tudok eleget főzni. Rengeteget tud enni, de ez a rendje.
Viszont a lány lehet drágább ételeket eszik, saláta télen pl., Smink, betét, több ruha, cipő. Esetleg fodrász, műköröm.
A fiú meg többet költ a randi partnerekre.
Nem lehet összehasonlítani. Nem is szabad.
Viszont nem tudom, kérdező, te ki vagy a történetben, de neked pl. a magántanár többe kerülhet. 1,55 cm, az tudod, mekkora? Egy matektanár minimum 3000 Ft/óra.
(utolsó)
Én 170cms és 85kgs létemre eszek normál adag kaját(egyesek szerint keveset). A sogornőm kb 180-185cm és 55kg körül van annyit eszik mint én vagy többet. Amikor együtt eszünk alkalmakkor én eszek egy fél tányér levest és 1 szelet húst körettel meg max 1 házi túrós rétest. Ő meg eszik egy adag levest, mártást, legalább 2 szelet húst és körzet. Ja és bevág legalább 2-3 rétest.
Szóval ez az ősszehasonlítás hülyeség.
Én megelégszem az olcsó ruhákkal + van 2 felsőm ami alkalmi/drágább darab de nem 15000ft. Ő meg még itthon is amnesia és társaiban van amit hozzáteszem amúgy alkalomra talán 1x vagy 2x vesz fel előtte utána otthoni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!