A férjem 190cm 110 kg, én 172cm 65kg (alapállásban). Hasonló adatokkal mekkora (kislány) babátok született? Én 52cm-el, a párom 51-el született. Minden kismaminak boldog várandósságot kívánok sok szeretettel!
A batyamnal es a felesegenel vannak hasonlo meretek. Nem szulettek kifejezetten nagynak a babak es kint sem nagyobbak az atlagnal. 52-54 cm-rel szulettek es 3400, ill. 3600 grammal.
Nalunk az a helyzet, hogy en magasabb vagyok, de vekony, a ferjem atlag testalkatu es 185 cm, nekunk is normal meretu babaink lettek, 3700 es 3100 gramm, 55 es 54 cm, viszont kint nagyon nagyra nottek, az idosebbik kisfiam masfel evesen 3 eves meretu volt mar es azota sem nott ossze a sajat korosztalyaval.
Én 176 cm vagyok, a párom meg 190 körül, a lányunk 2,7 kg, 49 cm-el született (és a 3 gyerekből ő született végül a legnagyobb súllyal).
Természetesen ma már ő a legmagasabb a vele egykorúak közt, de születéskor bármi lehet.
Ferjem,180cm kb 100-110kg
en 161cm es 70kg(terhesegem kezdeten)
a kislanyom 3450gramm es 51cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!