Mennyivel kerül többe mindent beleszámítva egy 1,90 cm 80 kg fiúgyermek tartásának havi költsége, mint egy 1,55 cm 40 kg lánygyermeké?
Figyelt kérdés
2021. jún. 6. 21:00
11/22 anonim válasza:
Ezt így nem lehet megmondani. Ha pl a lány balettozik vagy más ilyen jellegű sportot űz, ahol a jelmezek, felszerelések, étrend stb sokat számít és sokba kerül lehet drágább mint egy nem sportoló kamasz fiú.
De amúgy meg nem mindegy? Úgyis olyan gyereked van amit a gép dobott és azt kell etetni.
12/22 anonim válasza:
Annyi a költsége amennyit igényel, amire szüksége van.
Miért kell számszerűsíteni?
13/22 anonim válasza:
Gondolom ő az apuka aki nem akar többet fizetni. Vagy a féltékeny új asszonyka
14/22 anonim válasza:
Vagy valamelyik féltékeny tesó,amelyik elhanyagoltnak érzi magát.
15/22 anonim válasza:
Miért kerül többe? Mert talán a srác ki tesz egy lovat azért..
16/22 anonim válasza:
Ilyen idióta kérdést is ritkán látni...
17/22 anonim válasza:
15!
Aha. Nos, a srác lehet mindenevő, a lány meg laktóz és glutén érzékeny diabéteszes. Máris minimum kétszer annyiba kerül az étkezése.
18/22 anonim válasza:
17#
Sajnálom ha nem érted a szarkazmust..
19/22 anonim válasza:
18!
Igencsak színvonal alatti probalkozas volt szarkazmusként
20/22 anonim válasza:
A lány többe kerül, mert 155 cm-hez 40 kg nagyon kevés. Pláne, ha már nem kistini. Én 156 cm vagyok, s 50 kg-nál már kezd szupulyka seggem lenni. Igaz, hogy most 20 vagyok, de 7. osztály óta alig változtam valamit. Szóval vagy orvoshoz kell vinni, hogy nem-e valami betegség áll a soványság hátterében, vagy pszichológushoz, hogy miért nem eszik rendesen, de valahova tuti kell járkálni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!