Milyen tulajdonságokért utálhatnak egy embert az új munkahelyen?
ha megakasztod a munkamenetet és nem vagy csapatjátékos, vagy úgy elrontasz valamit, hogy mindenki miattad szív, azért eléggé bosszúsak lehetnek.
Kedvesség, segítőkészség mindig jó, s jegyezd meg mindenkinek a nevét, vagy legalább akikkel közvetlenül együtt dolgozol!
Hát sehol sem szeretik, ha plusz munkát okoz az illető, mert béna.
Nekem volt egy kolleganőm, akit nekem kellett betanítanom, és ketten dolgoztunk együtt. Neki nagy volt a szája, mert hogy ő volt az idősebb, rém egyszerű nő volt, de tudni semmit nem tudott, és nem értette, hogy miért ez a sok adminisztráció. Én a második nap kirúgtam volna a 'csába, de ehelyett inkább hagyták. Sok fejfájást okozott, pedig felvehettek volna helyette normális embert is.
Vicces volt, hogy azzal jött állandóan, hogy ő az önkormányzatnál dolgozott korábban... aztán egyszer elszólta magát, hogy közmunkásként. :D
Tehát a sötétség az gáz. Ha rossz a memóriád, az még nem bűn, kérj elnézést, türelmet, és más téren vívd ki az emberek jóindulatát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!