Fiú akarok lenni, érez még valaki ilyet?
Figyelt kérdés
Hetero vagyok és eléggé nőies, nem tartom transznak magam. Kiskoromban is volt már, ha játszottunk lány tesómmal, mindig én akartam a fiú lenni. Nem tudom megmondani, hogy miért érzem ezt, nincs olyan oka, hogy azért hogy ne menstruáljak, vagy szabadabb legyek, egyszerűen jobban tetszik a fiú lét mint a lány. Ha már menzesz, erősen görcsölök, lehet ez valami tiltakozás tudat alatt? Fura egy érzés. Megérti ezt valaki, érez ilyet más is?2022. márc. 20. 10:40
11/13 anonim válasza:
Nem tudom mennyire komoly-e a kérdés...
De ha igen, akkor a kérdezőnek szerintem nem a nemével van baja, hanem a nemi sztereotípiáival és egyéb életbeli és felfogásbeli problémáival, amiket rávetíti a nemek közti különbségekre.
12/13 A kérdező kommentje:
Full komoly a kérdés. Itt tettem fel, mert az életben ezt egyetlen emberrel osztottam meg komolyan. Kicsit viccelődve mondtam már többeknek, de még úgy is hülyének néztek kb. Szóval nem dicsekszem ezzel a “való életben”. Nehéz leírni az érzést, mert nem az van mint a transzokonál pl, hogy ez egy állandó vágy, ami folyton kínoz… de idegen nyelvben pl zavar, hogy she/her vagyok, nem akarok az lenni. Álmomban nem egyszer férfi vagyok, ami normális érzés, nem fura. De megyek terápiába úgy döntöttem. Itt nagyon jó válaszokat kaptam, és jól esik, hogy komolyan vettétek, és senki nem röhög ki. Utolsó, neked is köszönöm, és jó amit írsz, elgondolkodtató
2022. márc. 22. 17:42
13/13 anonim válasza:
"Nehéz leírni az érzést, mert nem az van mint a transzokonál pl, hogy ez egy állandó vágy, ami folyton kínoz"
Nem minden transznál van ez sem egyébként. De szerintem is az a legjobb, ha megbeszéled egy pszichológussal, illetve ha van lehetőséged rá, olyan emberekkel, akikről tudod, hogy transzok. Előbb-utóbb csak sikerül feltárni a pontos okokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!