Arra szeretnélek megkérni titeket ,hogy adjatok pár
tanácsot hogyan lehetnék magasabb ( 17/F 175cm magas)
gyakorlatok, hormontabletták, magasabb akarok lenni.
Akármi és mit gondoltok leszek-e magasabb ennél, vagy
már nem?
Ez nem olyan egyszerű...a csontoknak nem elégek a hormon tabletták...inkább fogadd el magad még csak 17 éves vagy, simán nőhetsz még, nem kell semmi szart szedni.
Max kompenzálni tudod a magasság hiányát azzal hogy izmos leszel, eljársz edzeni, más hirtelen nem jut eszembe.
2022. jan. 22. 20:36
Semmi baj a magasságoddal,en 160 cm vagyok es sok mas nő is és 175 körüli pasikkal jarunk. Direkt nem keresek 180 es afolott,mert sem a szex sem az ölelés nem kényelmes.
2022. jan. 22. 20:37
Járj el pilatesre - 2-3 centit fog javítani illetve a tartásod is jobb lesz
2022. jan. 22. 20:37
Elméletileg még lehet pár cm-t nőni, de ez nagyban függ a jelenlegi növekedési hormon értéktől, a szüleid testmagasságától stb. Viszont amikor az ember elérte a biológiailag meghatározott maximális testmagasságát, onnan kezdve lassan csökkenhet a magassága a gerinccsigolyák közti porckorongok lassú összenyomódása következtében.
2022. jan. 22. 20:41
Ha találtál valami megoldást rá, akkor légyszi oszd meg velem is. Nő vagyok és 164 cm, de egyszerűen utálom! 13 éves korom óta nem nőttem egy centit sem.
2022. jan. 22. 20:43
Jobb esetben kezeid, lábaid megvannak, nincs testi vagy szellemi fogyatékosságod, nincs halálos betegséged. Erre te min aggódsz? A magasságod miatt, ráadásul úgy, hogy még nőhetsz is. Fogadd el magad, legyen önbizalmad. A magasság nem hátráltat semmiben, nem betegség. Ha úgy állsz hozzá, hogy ettől te kevesebb vagy mindenkinél és milyen szar neked, akkor ezt kiterjeszted egész életedre és önsajnáltató, lecsúszott alak leszel. Nem vagy senkinél se kevesebb, a magasságod meg a kutyát nem érdekli. Üdv, 152cm/29N
2022. jan. 22. 20:54
A növekedesi hormonok éjszaka termeködnek a legintenzivebben ezert nagyon fontos az alvás.
Bizonyos élelmiszerek elősegítik a növekedést: dió, mogyoró nagyon sok Arginint tartalmaz, a dinnyefélékben sok az L-Citrullin ami elősegíti a növekedést.
A citrom pl védi a szervezetet az elsavasodadtól amialtál még több növekedési hormon termelődhet.
Furcsán hangzik, de az ugrálás is segít. Trambulin vagy ugrálókötél.
Egészséges életmód, a cigeratta az alkohol mind káros a fiatal szervezetre.
2022. jan. 22. 22:12
elmeletileg nem kizart, mert van olyan betegseg, ahol agyalapi mirigy hibas mukodese miatt eletveszelyes mertekben novekednek az emberek. 2.5-3 meteresre is akar.
de jobban jarnal ha inkabb megbekenel az atlagos magasagoddal
2022. jan. 23. 00:59
Igyal nap fel liter tehentejet. Vagy akar egy litert.Tele van novekedesi hormonnal!!!! Teszteltuk es megfigyeltuk a korulottunk levokon.
Akisborju is a testsulya tobbszorosere fejlodik ki a hatasara!
Meg kb 3 eved van megnoni!
2022. jan. 23. 02:16
Ez legnagyobb részt genetika.Nincs rá tornagyakorlat,vagy étrend.Hormontabletták vagy injekciók illegálisak és veszélyesek! Csak orvos írhatja fel,de csak nagyon indokolt esetben,és nálad fiatalabb korúaknak szokták,akiknél törpenövés esete merül fel.Egyébként a 175 cm teljesen normális magasság.Én 170 alatt vagyok,és szívesen lennék a helyedben.Aludj eleget,táplálkozz egészségesen,ne dohányozz,ne igyál sokat,ezek biztos,hogy a hasznodra válnak.Aztán majd meglátod nősz-e még.
2022. jan. 23. 10:43
Kapcsolódó kérdések: