Gáz, ha megmondom a kozmetikusomnak, hogy nem akarok beszélgetni vele?
Az ilyeneknek sajnos nem esik le, hogy nekik kéne alkalmazkodni a szolgáltatóhoz és nem pedig fordítva. Úgy tűnik egyeseknek nehezére esik a másik végig hallgatása és a kommunikáció. Csak tudnám, hogy az ilyen akkor minek vesz igénybe ilyen szolgáltatást, ahol a beszélgetés alap dolog.
Sok embernek aki a szépségiparban dolgozik, beszédkényszere van.
De szerintem ez abból is adódik, hogy sokan csak azért mennek fodrászhoz/műkörmöshöz vagy kozmetikushoz, mert azt hiszik, hogy "ingyen" psgichológus. Ezért már hozzászoktak ahhoz, hogy beszélgetni kell a vendéggel.
Én lassan 10 éve járok ugyanoda, nekem is szokott panaszkodni a fodrászom, hogy van akinek a legbensőségesebb magánügyeit is tudja és sokaknak a nemi életével is tisztában van, pedig nem érdekli. :D
Meg gondolom az is közrejátszik, hogy eleve szeret emberekkel foglalkozni/beszélgetni, ezért választotta ezt a szakmát.
Én sem szeretem ha valaki túlzásbaviszi a mesélést, de havi 1 alkalommal kibírom azt az 1-2 órát, ha mellette nagyon jó abban amit csinál és nem a munka rovására megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!