Gáz, ha megmondom a kozmetikusomnak, hogy nem akarok beszélgetni vele?
Az ilyen ne is menjen emberek közé, aki képtelen 1-2 órát beszélgetni valakivel, aki éppen rajta végez szépítészeti dolgot, vagy csak végig hallgatni. Akinek ez megterhelő, az így járt. A fodrászok, kozmetikusok jól megélnek. Az, hogy elveszítenek 1-2 ilyen antiszociális ügyfelet, az nem fogja őket a földhöz vágni.
Az az adott embert minősíti, ha az élőkommunikációra antiszociálissá válik, miközben a telefont nem lehet levakarni a kezéről.
A fodrásznál semmi gondom sincs azzal, hogy beszélgetünk. Én egyébként szívesen meghallgatok másokat de ott mindig valami jó kis csevegés alakul ki belőle.
A kozmetikusnál nem csak a kezelések a lényeg hanem, hogy pihentető is legyen. Halk zene, nagyon jól el lehet lazulni. A kozmetikus csak halkan szól hozzám, hogy éppen mi következik. Van, hogy nem is tudnék beszélni egy-egy kezelés alatt mert nem lehet.
Ő meg profi, tudja a dolgát. Utána megbeszéljük a következő időpontokat, nála belefér simán egy tea vagy kávé utána.
Ugyanez a csend van egy masszázsnál egy-két instrukciót leszámítva. Ellazulok, amikor végez megkínálom valamivel (mindig házhoz jön) és ilyenkor lehet beszélgetni. A körmösnél már más a helyzet, hiszen sokkal tovább vagyok ott, megbeszélünk dolgokat, nem ülünk némán egymással szemben de ő ott akkor is dolgozik.
Azon én is ki lennék akadva ha közben edzéstervvel, étkezési tanácsokkal vagy bármi munkámmal kapcsolatos dologgal nyaggatnának.
Kérdező, szerintem nyugodtan elmondhatod mit szeretnél ha végképp nem akarsz beszélgetni aztán kiderül, hogy fogadja. Nálunk senki sem csinálna ebből problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!