Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 18 akarok lenni! Minden nap...

18 akarok lenni! Minden nap sírok! Mit csináljak?(többi lent)

Figyelt kérdés
Mindig is azt éreztem, hogy lelkileg már nem annyi idős vagyok amennyi. Mindenki kicsinek néz. Alig engednek el egyedül bárhova. Azt várom hogy 18 legyek, és oda menjek ahova akarok, elköltözzek itthonról. Mindenkinek hazudok a koromról. Már nem bírom. Nem bírom kivárni, hogy 18 legyek... Mit csináljak?(Elnézést hogy ennyire összeszedetlen az írásom, most is sírok).
2022. febr. 20. 19:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hany eves vagy. Most?
2022. febr. 20. 19:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki 18 akar lenni.
2022. febr. 20. 19:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát, igen. Én is szeretnék 18 lenni. (61 vagyok)
2022. febr. 20. 19:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, par ev es azert fogsz sirni hogy ujra 16 lehess.
2022. febr. 20. 19:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy újabb 10-en éves kislány, aki idősebb paliknak azt kamuzza hogy 18 és abban bízik hogy majd a két szép szeméért eltartja a csávója?

Ha betöltöd a 18-at akkor mi lesz? Hirtelen lesz több milliód házra, vagy épp egy biztos, jól fizető állásod, amiből tudod majd fizetni az albérletet? Hova költöznél, miből élnél? Mi az az eget rengető, nagy dolog ami miatt elköltöznél? Alig engednek el egyedül? Jajj szegény, há' hogy képzelik a szüleid azt hogy vigyáznak a gyerekükre?

Ne legyen igazam, de szerintem itt az általam vázolt helyzet áll fenn....

Lelkileg tényleg nem annyi idős vagy, mint amennyi most.. A kérdésed alapján, jóval gyerekesebb vagy, lelkileg max 12 éves szinten állsz.... Az oldalra meg ugye 16 évesen lehet regisztrálni🤷‍♂️

2022. febr. 20. 19:39
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"oda menjek ahova akarok, elköltözzek "

És hova mennél, hova költöznél?

Vakvilágba? Van aki eltartson?

2022. febr. 20. 19:39
 7/11 A kérdező kommentje:
Dolgoznek..
2022. febr. 20. 19:48
 8/11 anonim ***** válasza:
83%

A bűvös 18. Kicsit ásd bele magad a számokba. A bérekbe. A lakás/ház/albérlet árakba. A rezsi árakba. Az élelmiszer árakba. Ülj le, kicsit számolgass.

Gondolkozz, hogy egy szál érettségivel hol fogsz dolgozni. Kb minimálbérrel számolj. Gondold át, hova vesznek fel majd azonnal.

Később mit szeretnél dolgozni? Mikor akarsz egy szakmát letenni? Vagy egész életére elég az érettségi?

Olyan 22+ éves korodra talán összejön valami, azt a kort várd, ha már el akarsz költözni.

2022. febr. 20. 19:57
 9/11 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem csinálj valami hosszú távú tervet. És napról napra azon dolgozz. Pl nyelv tanulás. egyéb tanulás. kapcsolatok másokkal. szóval ha 18 leszel akkor nem az legyen, hogy nem állsz készen.
2022. febr. 20. 20:04
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

#7 18 éves vagyok, dolgozok, mégse tudnék elköltözni itthonról, pedig azon vagyok.🤷‍♂️

Majd talán 23-24 évesen...

2022. febr. 20. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!