Rossz fiú akarok lenni hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Az a baj hogy túl jó vagyok2016. szept. 27. 23:22
1/11 anonim válasza:
drogozz, piálj, ne tanulj, élj segélyekből, koldulásból
2/11 anonim válasza:
Mármint bűnöző akarsz lenni, vagy csak a nők számára vonzó?
3/11 A kérdező kommentje:
A bünözők nők számára rosszak
2016. szept. 27. 23:53
4/11 anonim válasza:
Szerintem ne erőltesd.
És ne akarj bunkó paraszt lenni.
5/11 anonim válasza:
Este csinálj úgy, mintha lefeküdnél aludni, de ne aludj el, hanem nyomkodd a telefonodat egész éjjel, és amikor reggel anyád bemegy kelteni, akkor mondd ezt: "Haha, nem is aludtam egész este, pedig azt hittétek. Igazi rossz fiú vagyok"
Thug life.
6/11 anonim válasza:
Hagyd felhajtva a vécéülőkét, amikor végzel a pisiléssel.
7/11 anonim válasza:
Nyújtsd ki a nyelved az óvónénire, de ha nyagyon kemény vagy akkor néha még az sz betűs szót is használhatod.
8/11 anonim válasza:
Szerintem ne rossz fiú, hanem ÖNMAGAD akarj lenni!!!
A rossz fiúk általában csak a tini buta csitri lányoknak vonzók... Nem értelek. Ettől nem leszel vagány...
Inkább légy önmags, fejleszd a képességeid, a műveltséged és hidd el, normális barátokat és barátnőket fogsz idővel találni. Ez sokkal értékesebb és megfizetőtöbb, ami egy egész életre jó dolgokat hozhat magával. Ne szalaszd el ezt egy rossz fiús baromsággal...
9/11 anonim válasza:
Aztán mit csinálsz majd, ha rossz fiú leszel, és úgy se kellesz a csajoknak?
10/11 anonim válasza:
Robbantsd fel az iskolát.Thug life.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!